Ana SayfaDizilerKardeşlerim Dizisinin Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

İlgili Postlar

Kardeşlerim Dizisinin Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Atv ekranında yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Büyük bir merakla beklenen dizi, bir çok usta oyuncuyu bir araya getirdi. Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin hikayesini anlatacak olan dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Büyük merak uyandıran dizinin yayın tarihi belli oldu mu?

Kardeşlerim Dizisinin Tanıtımı Yayınlandı!

Yapımcılığını NGM’nin üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme aldı. Dizinin ilk tanıtımı büyük merak uyandırdı.

İşte Kardeşlerim dizisinin ilk tanıtımı..

 

Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

Kardeşlerim dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Peki dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Dizinin başrollerini, Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaşıyor. Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getiriyor.

Yapımcılığını NGM’nin üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Dizinin senaryosunu Gül Abus Semerci kaleme aldı. Usta oyuncu Celil Nalçakan, dizide 42 yaşında Akif Atakul, isimli kişiye hayat veriyor. Akif, dünyayı yönetebileceğine inanan, vicdan ve merhamet duygularından yoksun bir insanı canlandırıyor.

Kötü olduğu kadar, tatlı dilli, ağzı laf yapan, şeytan tüylü olan bir adam. Kendi istekleri doğrultusunda, çıkarları için yapamayacağı şey ve kuralı olmayan bir adamı canlandırıyor.

Suzan Manyaslı karakteri ise, Ahu Yağtu canlandırıyor. Suzan, 34 yaşında hoş, bakımlı ve çekici bir kadındır. Kocasında bulamadığı sevgi ve şefkati dışarıda ararken oldukça kırılan, yaşadıklarıyla kendini yeniden keşfedecek, geçmişin sırlarıyla yüzleşecek olan duygusal kadındır.

Bu karakterleri bir araya getiren dizi pek yakında Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Dizinin tanıtımlarından şimdiden büyük bir beğeniyle izleneceği tahmin ediliyor.

Celil Nalçakan kimdir?

Halit Özgür Sarı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler