Ana SayfaDizilerArıza 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Belgüzar'ın Oğlu Mu Çıkacak?

İlgili Postlar

Arıza 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Belgüzar’ın Oğlu Mu Çıkacak?

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 21. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde: Balaban’ın, Halide’nin yanına gidip onu tehdit etmesiyle Ali Rıza onu buluyor. Öte yandan Belgüzar, ondan Balaban’ı istiyor. Balaban, aynı zamanda Burak’la işbirliği yapıyor. Rukiye, Halide’ye Ali Rıza’nın kendi oğlu olmadığını anlatıyor. Ali Rıza, Belgüzar’ın oğlu mu çıkacak?

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Belgüzar’ın Oğlu Mu Çıkacak?

Arıza 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Burak, abisinin ailesine ihanet ettiğini Melek’ten öğrenip yıkılıyor. Sonra abisiyle konuşmaya gidiyor ve onunla yumruklaşıyor. Abisinin kendisini korumak için babasının öldürülmesine razı olduğunu öğreniyor. Ali Rıza, İhtiyar’la tanışıyor. İhtiyar ondan, Balaban’ı istiyor.

ARIZA 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Balaban, Halide’nin arabasına çarpmış gibi yapıp onun polikliniğine gidiyor. Orada hemşirenin ajan olduğunu söylüyor. Sonra, Halide’ye kendisinin Ali Rıza’nın aradığı Balaban olduğunu söyleyip onları bayıltıp gidiyor. Ali Rıza ile Haşmet, birlikteyken durumu öğrenip polikliniğe koşuyor.

Halide’yi, baygın bir halde buluyorlar. Hemşire ise ortalardan kayboluyor. O da Muzaffer’in muhbiri çıkıyor. Belgüzar, konsorsiyumu toplayıp boşalan masalara kendisinin istediği kişileri oturtacağını söylüyor. O sırada, Balaban’ın onlara gönderdiği ölüm notu geliyor.

Ali Rıza, Balaban’ı buluyor. Balaban, Ali Rıza’ya İhtiyara karşı beraber hareket etmeyi teklif ediyor. Ayrıca, onun babasını tanıdığını söylüyor. Rukiye, Muzaffer’i arayıp artık uyku uyuyamadığını ve başkasından duymadan Ali Rıza’ya gerçekleri anlatmak istediğini söylüyor. Oda, Rukiye’den beklemesini istiyor.

Mithat, kızıyla Burak’ın evlenmesini Belgüzar’ın istediğini açıklıyor. Derya, ailesine kızıp ortadan kayboluyor. Balaban, Burak’ı bulup onunla işbirliği yapıyor ve masayı ele geçirmek için plan yapıyor. Haşmet, Ali Rıza’yı karşısına alıp onunla konuşuyor. Halide, Haşmet’in yanındayken Ali Rıza’yı arıyor.

Konuşmaları duyan Haşmet, onların ilişkisinin böyle olmayacağını ve bir adını koymaları gerektiğini kendisinin, onun gibi bir damat hayal etmediğini ama kızını düşündüğü için ikisinin de birbirlerini sevdiğini anladığı için bir an evvel bu ilişkinin adını koymalarını istiyor.

Ali Rıza, Halide’yle konuşup onunla evlenmeleri gerektiğini, babasının da böyle düşündüğünü söylüyor. Melek, Burak’la konuşmaya gidiyor. Onunla konuşmalarını Murat, diğer masadan gizlice dinliyor ve kardeşinin bundan sonra kendisine güvenmeyeceğini söylediğini duyuyor.

Ali Rıza, Belgüzar’la tekrar buluşuyor. Ondan babasının onursuz biri olduğunu öğrenip, duyduklarına inanamıyor. Belgüzar, ondan eğer Balaban’ı bulup getirmezse onunla iş birliği yaptığını düşüneceğini söylüyor.

Murat, Burak’la buluşup, bundan sonra ya kendisine itaat etmesini yada, o kuyuda yalnız kalmayı tercih etmesini istiyor. Rukiye, Halide’ye Ali Rıza’nın kocasının getirdiği bir bebek olduğunu ve onu büyütüp annelik ettiğini anlatıyor. Ali Rıza, Balaban’ı Belgüzar’a teslim ediyor. Sonra ondan babasından bahsederken neden gözünde öfke gördüğünü soruyor. O da, çünkü onun kalbini kırdığını söylüyor.

Arıza 21. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Haşmet Ali Rıza İle Halide’nin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler