Ana SayfaDizilerArıza 21. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Haşmet Ali Rıza İle Halide'nin...

İlgili Postlar

Arıza 21. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Haşmet Ali Rıza İle Halide’nin Bir An Evvel Evlenmelerini İstiyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 21. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali Rıza, İhtiyar’la karşı karşıya geldiğinde ondan pek de hoş şeyler duymaz. Hatta, ondan babasının onursuz bir insan olduğunu öğrenir. Balaban, ortaya çıkar. Burak, abisini öldürmemesi için adamından kendisini vurmasını ister. Arıza 21. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Haşmet, Ali Rıza ile Halide’nin bir an evvel evlenmelerini istiyor.

Pazar Dizileri 2020

Haşmet Ali Rıza İle Halide’nin Bir An Evvel Evlenmelerini İstiyor!

Arıza 21. bölüm 1. ön izlemesinde; Haşmet, Ali Rıza’nın karşısına geçip ona, kafasındaki damat adayının o olmadığını, onun normal bir hayat sürmesini istediğini, ama gönlün ferman dinlemediğini söylüyor. Ayrıca kendisinin kara denizli olduğunu bir an evvel bu işin adını koymalarını istediğini söylüyor.

İşte Arıza 21. bölüm 1. ön izleme…

ARIZA 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali Rıza, Fuat’ı öldürdükten sonra arabayla gelen adamlar tarafından vurulur. Burak, Ali Rıza’nın öldürülmüş olacağını düşünür. Babasının cenazesini alıp göz yaşları içinde eve getirir. İki kardeş sarılıp ağlar. Ali Rıza, gözlerini açtığında karşısında İhtiyar’ın sağ kolu olan Safir’i bulur. Safir, Ali Rıza’nın bacağına enjektörü batırıp ona Fuat, ölmeden önce onunla ne konuştuğunu sorar.

Ali Rıza, konuşmayınca da onu sevdikleri ve Halide’yle tehdit eder. İlacın etkisiyle Ali Rıza, Fuat’ın kasasında bir şey olduğunu onu görürse gerisinin çorap söküğü gibi geleceğini söylediğini söyler. Safir, Fuat’ın kasasındaki şeyi getirmesi için Ali Rıza’yı serbest bırakır.

Halide, polis sorgusunda Fuat’ı öldürmekle suçlanır. Ali Rıza, karakola gidip Halide’yi kurtarmak için Fuat’ı öldürdüğünü itiraf etmek ister. Tam itiraf edeceği sırada Halide, savcılıktan gelen emirle serbest bırakılır. Ali Rıza, Halide’ye evlenme teklif eder. Haşmet, kızının kararına artık karşı çıkamaz.

Halide’yi alan Ali Rıza, baş başa bir gün geçirmek için onu dağ evine götürür. İkili birlikte çok güzel bir gün geçirir. Ali Rıza, Fuat’ın kasasında bulduğu videoyu izleyince orada babasının adının geçtiğini görür. Oradaki adamı bulup Mehmet Emin’in kim olduğunu sorar. O da, onunla birlikte çalıştıklarını söyler.

Muzaffer, Rukiye’yle konuşmaya gider. Ona oğlum dediğinin emanet olduğunu hatırlatır. Tüm bunlardan habersiz Ali Rıza, yeni bir iş yeri açıp kardeşini ve eniştesini işin başına geçirir. Ali Rıza’nın İhtiyar’la tanışma zamanı gelir.

Arıza 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza İhtiyar’ın Babasını Tanıdığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler