Ana SayfaDizilerSon Yaz 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim Son Anda Fikir Değiştirip...

İlgili Postlar

Son Yaz 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim Son Anda Fikir Değiştirip Canan’dan Boşanıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Canan, Akgün’ün babasının bir mafya olduğunu öğrendikten sonra çocuklarını da alıp ablasının evine gidiyor. Selim, Canan’ın bu kadar büyük bir tepki vermesine anlam veremiyor. Mahkeme günü geldiğinde Selim, öğrendiği şeyler son anda fikir değiştirip Canan’dan boşanıyor.

Cuma Dizileri 2020

Selim Son Anda Fikir Değiştirip Canan’dan Boşanıyor!

Son Yaz dizisinin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Canan, Akgün’ün babasının savcı değil bir mafya olduğunu öğrendikten sonra sinir krizi geçiriyor. Yağmur’a, sert bir dille bir daha her ne olursa olsun Akgün’le görüşmesini istemediğini söylüyor ve çocuklarını da alıp ablasının evine gidiyor. Selim, Canan’ın bu kadar büyük tepki vermesine anlam veremiyor.

SON YAZ 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Canan, 6 yıl önce çocuklarına mafyanın zarar vereceğini düşünüp Çeşme’ye getirmiştir. O sırada hamile olan Canan, bebeğini kaybediyor ve bunu Selim’e anlatmıyor. Akgün, Selim’in her adımını takip edip Soner’e bilgi veriyor. Limanda olduğunu bildiği uyuşturucuları yakalamak için gece gündüz çalışan Selim, malların yemek arabasıyla götürüldüğünü anlıyor.

Hemen polislere haber verip uyuşturucularla birlikte aracı yakalatıyor. Soner, Akgün’ü arayıp ona bir işi beceremediği için çok kızıyor. Akgün, bu sefer Latif’in nerede olduğunu öğrenip Soner ile buluşuyor. Ancak, onlardan önce Soner Latif’i bulmuştur. Soner, Akgün’e babasının ondan Latif’i öldürmesini istediğini, bunu kendilerine olan sadakatini ispatlamak için yapmasını istediğini söylüyor.

Canan, Selim’in açtığı avukatlık ofisini de boşaltıyor. Fatih, boşanma davasını hızlandırıp duruşma gününü hemen yakına çekiyor. Canan, Fatih’in arabasına Yağmur’u çağırıp neden Akgün’e bu kadar karşı çıktığını anlatıyor. Bebeğini nasıl kaybettiğini bunu babasına bile anlatmadığını söylüyor.

Selim, Fatih’in arabasına yerleştirdiği dinleme cihazıyla onun konuşmalarını dinliyor. Birden Canan’ın konuşmasına denk geliyor ve yıllar önce bebeğini nasıl kaybettiğini kızına anlattığını duyuyor. Boşanmamakta kararlı olan Selim, mahkemeye gidiyor ve Canan’dan boşanmayı kabul ettiğini söylüyor. Canan’da, Selim’in son anda neden karar değiştirdiğini anlayamıyor.

Son Yaz 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Soner Akyüz’ü Latif’i Öldürmesi İçin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler