Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Aklını Mı Yitiriyor?

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Aklını Mı Yitiriyor?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 23. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kulkan, Yamaç’ı Afganistan’da dağ başında bir yere götürüp elini kolunu bağlar ve ona bundan sonra onun adının böcek olduğunu söyler. Ayrıca Yamaç’a fırsatı varken kendisini öldürmesi gerektiğini söyleyip, onu orada bırakıp gider. Çukur 4. sezon 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yamaç, aklını mı yitiriyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Aklını Mı Yitiriyor?

Çukur 4. sezon 23. bölüm 1. fragmanında; Kulkan, Yamaç’a işkence ettiriyor. Sonra Yamaç, çobanlık yaparken görünüyor. Yanına gelen Aliço, onu tanımıyor. O da Aliço’yu tanımıyor. Yamaç, hayal mi görüyor? Yoksa aklını mı yitiriyor?

İşte Çukur 4. sezon 23. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Çağatay’ı da gömdükten sonra yorgun bir şekilde eve gelir. Duş aldıktan sonra Efsun’un olmadığını anlar. Sultan, Yamaç’ı Efsun’un onu terk ettiğine inandırır. Yamaç, her yerde Efsun’u arar. Kulkan ise, Efsun’u gittiği pavyonda bir adama verip ona en kötü yapması gereken neyse yapmasını ister.

Vartolu, amcasıyla birlikte artık geri dönmek için karar verir. Yola çıktıklarında silahlı saldırıya uğrarlar. Vartolu, amcasının yaralandığını görüp onu orada bırakmayıp eve götüreceğine söz verir. Kulkan, pavyonda eğlenirken Efsun’u o pavyonun sahibine verir ve onu en dipte kullanmasını ister.

İlaçla uyuşturulan Efsun, arabayla başka bir yere götürülür. Akın ile Yasmin’in düğünü için tüm Kovoçalılar büyük bir titizlikle düğüne hazırlanır. Murtaza, eski sevgilisi Ayşe’yle buluşup onunla konuşmak için bir telefon verir. Karaca, düğünde bir mahsun olur ve ona Celasun destek olur.

Düğünde, Cumali Damla’yı tanıyamaz. Damla’nın düğünden kalkıp midesinin bulandığını görünce yanına gider ve onun hamile olduğunu öğrenir. Gidip, hemen annesine müjdeyi verir. Kulkan, Yamaç’a büyük bir tuzak kurar. Ona, Efsun’u vermeyi vaat edip kameradan olacakları keyifle izlemeye başlar.

Yamaç, tek başına Kulkan’ın kurduğu tuzağa girer. Onun aşamalı bir şekilde kurduğu tuzakları tek tek alt eder. Sonunda, Efsun’u kurtarmak için Yamaç, canını ortaya koyar. Çok yaralansa da Yamaç, Kulkan’ın tüm adamlarını bertaraf eder. Çok güçsüz bir şekilde, sandalyede bağlı olan kadına ulaşır. Onun Efsun, olmadığını anlayınca orada yığılıp kalır. Kulkan, Yamaç’a uyuşturucu verip onu Afganistan’a götürür.

Çukur 4. Sezon 23. Bölüm Ön İzleme Yayında! Kulkan Yamaç’ı Afganistan’da Bir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler