Ana SayfaDizilerBaraj 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zahra Tarık'ı Polise İhbar Mı Ediyor?

İlgili Postlar

Baraj 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zahra Tarık’ı Polise İhbar Mı Ediyor?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baraj, 26. yeni bölümüyle 9 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nazım, Nehir’in sözlerine inanmaz. Ancak, yinede içine kurt düşer. Bahar, gizlice Nazım’a babalık testi yaptırır. Nazım, Bahar’ı takip edip test yaptırdığını öğrenir. Mert’in, oğlu olduğundan emin olur. Bahar, oynadığı oyunla Nehir’le Nazım’ın arasını açar. Baraj 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zahra, Tarık’ı polise ihbar mı ediyor?

Salı Dizileri 2020

Zahra Tarık’ı Polise İhbar Mı Ediyor?

Baraj 26. bölüm 1. fragmanında; Nehir ile Tarık, evlenmek için tüm hazırlıkları tamamlanır ve nikah memurunun karşısına oturuyor. Zahra, Tarık’ın Nehir’le evlenmek üzere olduğunu öğreniyor. İkilinin nikahları tam kıyılacağı sırada polisler gelip Tarık’ı tutuklayıp götürüyorlar.

İşte 26. bölüm 1. fragmanı…

BARAJ 25. BÖLÜM ÖZETİ! 

Nehir, Nazım’a Mert’in babasının o olduğunu söyler. Nazım, Nehir’in söylediklerine inanmaz. Bahar’da, Nazım’a Nehir’in yalan söylediğini söyler. Ama hemen Nazım’ın yastığından saç örneği alıp arkadaşını arar. Ondan, bir test daha yapmasını ister. Nazım, Bahar’ın konuşmalarını duyup onu takip eder.

Ertesi gün, Nazım yine Bahar’ı takip eder ve arkadaşından bir zarf aldığını görür. Yanına gidip test sonucunu alır ve Bahar’a da kendisine söylemeden böyle bir şey yaptığı için çok kızar. İkilinin arası bozulur. Nazım, dağ evine gidip Nehir’e bir konum atar ve konuşmak için onu yanına çağırır.

Bahar’da peşlerinden gider. Nehir, Nazım’a onun 25 yıl hapis cezası yediğini öğrendikten sonra karnında çocuğuyla ortada kaldığını, Hakan’la çocuğunun bir çatı altında büyümesi için evlendiğini anlatır. Nazım, Nehir’in anlattıklarına inanır. Ondan Tarık’la evlenip evlenmeyeceğini sorar.

Nehir’in Tarık’la evlenme fikri değişmeye başlar. Bahar, dışarıda onları bekler. Nehir ile Nazım’ın gitmeden önce samimi bir şekilde konuştuklarını görür. Nehir, bu arada Tarık’a hisse devri yapmıştır. Bahar, bunu öğrendikten sonra ertesi gün yapılacak sözleşmenin metnini Nazım’ın bilgisayarından alır.

Üzerinde değişiklikler yapıp Nehir’in Nazım’ı kandırdığını düşünmesini sağlar. Zahra, aşçı olarak bir iş yerine girip çalışmaya başlar. İbrahim’in telefondan Tarık’la konuşmalarını duyar ve onun zengin bir kadınla evleneceğini öğrenir. Sözleşmenin değiştirildiğini Nazım, imzaları attıktan sonra öğrenir.

Nehir’in yanına gidip kendisini kandırdığını ve oğlunu onun gibi bir sahtekara bırakmayacağını söyler. Bahar, onların aralarının bozulmasını geriden zevkle izler. Nehir, ise neler olduğunu anlayamaz.

Baraj 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Nehir’le Nazım’ın Arasını Açıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler