Ana SayfaDizilerBaraj 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Nehir'le Nazım'ın Arasını Açıyor!

İlgili Postlar

Baraj 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Nehir’le Nazım’ın Arasını Açıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baraj, 25. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazım, Nehir’in sözlerine inanmıyor. Ancak, yinede içine kurt düşüyor. Bahar, gizlice Nazım’a babalık testi yaptırıyor. Nazım, Bahar’ı takip edip test yaptırdığını öğreniyor. Mert’in, oğlu olduğundan emin olan Nazım, Bahar’la konuşuyor. İkilinin arası düzelmeye başlıyor. Bahar, oynadığı oyunla Nehir’le Nazım’ın arasını açıyor.

Salı Dizileri 2020

Bahar Nehir’le Nazım’ın Arasını Açıyor!

Baraj 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nehir, Nazım’a Mert’in babasının o olduğunu söylüyor. Nazım, Nehir’in söylediklerine inanmıyor. Bahar’da, Nazım’a Nehir’in yalan söylediğini söylüyor. Ama hemen Nazım’ın yastığından saç örneği alıp arkadaşını arıyor. Ondan, bir test daha yapmasını istiyor. Nazım, Bahar’ın konuşmalarını duyup onu takip ediyor.

BARAJ 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ertesi gün, Nazım yine Bahar’ı takip ediyor ve arkadaşından bir zarf aldığını görüyor. Yanına gidip test sonucunu alıyor ve Bahar’a da kendisine söylemeden böyle bir şey yaptığı için çok kızıyor. İkilinin arası bozuluyor. Nazım, dağ evine gidip Nehir’e bir konum atıyor ve konuşmak için onu yanına çağırıyor.

Bahar’da peşlerinden gidiyor. Nehir, Nazım’a onun 25 yıl hapis cezası yediğini öğrendikten sonra karnında çocuğuyla ortada kaldığını, Hakan’la çocuğunun bir çatı altında büyümesi için evlendiğini anlatıyor. Nazım, Nehir’in anlattıklarına inanıyor. Ondan Tarık’la evlenip evlenmeyeceğini soruyor.

Nehir’in Tarık’la evlenme fikri değişmeye başlıyor. Bahar, dışarıda onları bekliyor. Nehir ile Nazım’ın gitmeden önce samimi bir şekilde konuştuklarını görüyor. Nehir, bu arada Tarık’a hisse devri yapmıştır. Bahar, bunu öğrendikten sonra ertesi gün yapılacak sözleşmenin metnini Nazım’ın bilgisayarından alıyor.

Üzerinde değişiklikler yapıp Nehir’in Nazım’ı kandırdığını düşünmesini sağlıyor. Zahra, aşçı olarak bir iş yerine girip çalışmaya başlıyor. İbrahim’in telefondan Tarık’la konuşmalarını duyuyor ve onun zengin bir kadınla evleneceğini öğreniyor. Sözleşmenin değiştirildiğini Nazım, imzaları attıktan sonra öğreniyor.

Nehir’in yanına gidip kendisini kandırdığını ve oğlunu onun gibi bir sahtekara bırakmayacağını söylüyor. Bahar, onların aralarının bozulmasını geriden zevkle izliyor. Nehir, ise neler olduğunu anlayamıyor.

Baraj 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Bahar’ın Mert’e DNA Testi Yaptırdığını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler