Ana SayfaDizilerHekimoğlu 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Mahir'in Anlaşmasını Kabul Edecek Mi?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Mahir’in Anlaşmasını Kabul Edecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 35. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mahir, tüm hastaneyi soruşturma altına alıyor. Hekimoğlu, küçük kızın bacağının ve kolunun kesilmesine karar veriyor. Ancak Emre, kızın başka bir hastalığı olduğunu anlayıp ameliyatı durduruyor. Orhan, Mahir’le Ateş hakkında konuşmaya gidiyor. Hekimoğlu 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş, Mahir’in anlaşmasını kabul edecek mi?

Salı Dizileri 2020

Ateş Mahir’in Anlaşmasını Kabul Edecek Mi?

Hekimoğlu 36. bölüm 1. fragmanında; Orhan, Mahir’le bir anlaşma yapıyor. Onun sahte reçete yazdığını itiraf ediyor. Orhan, Ateş’i Mahir’e ispiyonladığı için herkes tarafından tepkiyle karşılaşıyor. Ateş, ya rehabilitasyonu kabul edecek, ya da hapse girecektir. İpek, Ateş bir karar verene kadar onun hasta tedavi etme hakkını elinden alıyor.

İşte Hekimoğlu 36. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye aniden fenalaşan bir küçük kız getiriliyor. Küçük kızı hasta eden şeyin ne olduğunu bulmak için Ateş ve ekibi harekete geçiyor. İpek, Mahir’in hastanenin deposunda olduğunu öğrenip onun yanına gidiyor. Mahir’den hastanenin tümünün soruşmada olduğunu öğreniyor.

Bu arada Zeynep ile Mehmet Ali’nin hesapları da bloke ediliyor. Mahir, üç arkadaşın birbirinden şüphelenmesini sağlamak için Emre’nin hesaplarını bloke etmiyor. Zeynep ile Memoli, Emre’nin Ateş’i ispiyonladığını düşünmesini istiyor. Orhan, artık Ateş’in evinde değil ya otelde yada, ofisinde yatmaya başlıyor.

Küçük kızın tedavisi için anne ve babası fikir ayrılığına düşüyor. Hakim, çocuğu İpek’e emanet ediyor. Kızın safra kesesi alınıyor. Daha sonrasında İpek, Ateş’in dediği gibi bir antibiyotik kullanmıyor. Kız iyice fenalaşınca Ateş, İpek’e çok ağır konuşuyor. Ona, iyi ki anne olamadığını söylüyor.

İpek, Ateş’in bu sözlerinden sonra çok üzülüyor. Olanları Orhan’la paylaşıyor. Hekimoğlu, küçük kızın kol ve bacağının kesilmesi gerektiğini söylüyor. İpek, ameliyata göz yaşlarıyla giriyor. Emre, kızın ışığa karşı alerjisi olduğunu anlayıp Ateş’in karşısına çıkıp ondan ameliyatı durdurmasını istiyor.

Ateş ise, Emre’ye yumruk atıyor. Emre, koşup ameliyatı durduruyor. Orhan, Emre’nin Ateş’ten dayak yediğini gördükten sonra kararını verip Mahir’le konuşmaya gidiyor.

Hekimoğlu 35. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Emre Küçük Kızın Ameliyatını Durdurabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler