Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Babasının Yaşadığını Öğrenebilecek...

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Babasının Yaşadığını Öğrenebilecek Mi?

Star Tv’nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim, 2. yeni bölümüyle 5 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayliz, Kadir’in tüm söylediklerinin doğru çıktığını anladıktan sonra kalbini ona açar. Kadir, dedesinin kendisine Erol hakkında önemli bir şey anlatmak için kendisini çağırdığını ve anlatamadan ölmesinden sonra onun odasındaki kamera görüntülerine bakmak ister. Ancak, harddiskin alınmış olduğunu görünce Cemal’e gözü üstünde olduğunu söyler. Cemal, gerçekleri bilen Erol’un annesini ortadan kaldırmak için plan yapmaya başlar. Seni Çok Bekledim 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadir, babasının yaşadığını öğrenebilecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Kadir Babasının Yaşadığını Öğrenebilecek Mi?

Seni Çok Bekledim 2. bölüm 2. fragmanında; Mihre, Cemal’e ondan boşanmak istediğini söylüyor. Kadir, Ayliz’e kendisini uçurumun kenarından aldığını söylüyor. Ayliz’in, evlenmek üzereyken terk ettiği eski nişanlısı Kadir’in, onun geçmişini öğrendikten sonra onunla olmak istemeyeceğini söylüyor. Kadir’in babası, Cemal’in kendisini kapattığı yerde elindeki patikle oğluna ne yaptığını düşünüyor.

İşte Seni Çok Bekledim 2. bölüm 2. fragmanı…

 

SENİ ÇOK BEKLEDİM 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, 17 yaşındayken annesi kardeşini dünyaya getirmek için hastaneye yatar. Bir erkek kardeşi olur. Babası, bebeğin çantasını alıp dönmek için yola koyulur. O sırada büyük 1992 Erzincan depremi olur. Depremden Kadir’in annesiyle kardeşi sağ olarak kurtulur. Kendisini de öldü diye bir kenara atarlar.

Babası da yolda depreme yakalanır. Kadir, bir sene sonra annesini ve kardeşini dedesinin evinde bulur ve annesinin eski nişanlısı Cemal’le evlendiğini öğrenir. Dubai’de işlerini yürüten Kadir, orada yüzüğünü düşürür. O yüzüğü Ayliz bulur ve tam da babasıyla annesinin tanışmasına vesile olan yüzük ikiliyi bir araya getirir.

Kadir, tüm olanların tesadüf olmadığını Ayliz’e anlatır. Nişanlı olan Ayliz, Kadir’in söylediklerine inanmaz. Kadir, ona o yüzüğü atmasını ve yüzük tekrar onu bulursa kalbinin sesini dinleyip kendisine gelmesini ister. Ayliz, yüzüğü bir sokak şarkıcısına verir. Kadir’in dedesi, Erol’un kendi torunu olmadığını Cemal’in kendi oğlunu kızının kucağına verdiğini ve torununun kim olduğunu öğrenir.

Hemen Kadir’i arayıp İstanbul’a çağırır. Cemal, durumu öğrenir öğrenmez kayın pederini öldürür. O anları sadece Songül görür. Ayliz’de, ev arkadaşıyla onların mahalleye taşınır. Cenazede Kadir’i görür ve dedesinin öldüğünü öğrenir. Gelinlik bakmaya giden Ayliz’in ev arkadaşı Kadir’e yerlerini bildirir.

Kadir, Ayliz’le son kez konuşur. O istemeyince de arkasını dönüp gider. Ayliz, kendisine seçmesi için getirilen takıların içinde yüzüğü görünce Kadir’in arkasından seslenir.

Seni Çok Bekledim 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Dedesini Cemal’in Öldürdüğünden…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler