Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Dedesini Cemal'in Öldürdüğünden...

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Dedesini Cemal’in Öldürdüğünden Şüpheleniyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Kadir ve ailesi için büyük Erzincan depremi bir dönüm noktası oluyor. Babasının kendisine verdiği yüzükle onun söylediği gibi sevdiği kadının kendisini bulacağına inanıyor. Dubai’de Kadir’le Ayliz yüzük sayesinde tanışıyor. Kadir, yüzüğün hikayesini Ayliz’e anlatıyor. Ayliz, tam evlilik hazırlıkları yaparken yüzüğün kendisine gelmesiyle Kadir’e inanıyor. Kadır, dedesini Cemal’in öldürdüğünden şüpheleniyor.

Cuma Dizileri 2020

Kadir Dedesini Cemal’in Öldürdüğünden Şüpheleniyor!

Seni Çok Bekledim 2. bölüm 1. fragmanında; Ayliz, Kadir’in tüm söylediklerinin doğru çıktığını anladıktan sonra kalbini ona açıyor. Kadir, dedesinin kendisine Erol hakkında önemli bir şey anlatmak için kendisini çağırdığını ve anlatamadan ölmesinden sonra onun odasındaki kamera görüntülerine bakmak istiyor. Ancak, harddiskin alınmış olduğunu görünce Cemal’e gözü üstünde olduğunu söylüyor. Cemal, gerçekleri bilen Erol’un annesini ortadan kaldırmak için plan yapmaya başlıyor.

İşte Seni Çok Bekledim 2. bölüm 1. fragmanı….

SENİ ÇOK BEKLEDİM 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kadir, 17 yaşındayken annesi kardeşini dünyaya getirmek için hastaneye yatıyor. Bir erkek kardeşi oluyor. Babası, bebeğin çantasını alıp dönmek için yola koyuluyor. O sırada büyük 1992 Erzincan depremi oluyor. Depremden Kadir’in annesiyle kardeşi sağ olarak kurtuluyor. Kendisini de öldü diye bir kenara atıyorlar.

Babası da yolda depreme yakalanıyor. Kadir, bir sene sonra annesini ve kardeşini dedesinin evinde buluyor ve annesinin eski nişanlısı Cemal’le evlendiğini öğreniyor. Dubai’de işlerini yürüten Kadir, orada yüzüğünü düşürüyor. O yüzüğü Ayliz buluyor ve tam da babasıyla annesinin tanışmasına vesile olan yüzük ikiliyi bir araya getiriyor.

Kadir, tüm olanların tesadüf olmadığını Ayliz’e anlatıyor. Nişanlı olan Ayliz, Kadir’in söylediklerine inanmıyor. Kadir, ona o yüzüğü atmasını ve yüzük tekrar onu bulursa kalbinin sesini dinleyip kendisine gelmesini istiyor. Ayliz, yüzüğü bir sokak şarkıcısına veriyor. Kadir’in dedesi, Erol’un kendi torunu olmadığını Cemal’in kendi oğlunu kızının kucağına verdiğini ve torununun kim olduğunu öğreniyor.

Hemen Kadir’i arayıp İstanbul’a çağırıyor. Cemal, durumu öğrenir öğrenmez kayın pederini öldürüyor. O anları sadece Songül görüyor. Ayliz’de, ev arkadaşıyla onların mahalleye taşınıyor. Cenazede Kadir’i görüyor ve dedesinin öldüğünü öğreniyor. Gelinlik bakmaya giden Ayliz’in ev arkadaşı Kadir’e yerlerini bildiriyor.

Kadir, Ayliz’le son kez konuşuyor. O istemeyince de arkasını dönüp gidiyor. Ayliz, kendisine seçmesi için getirilen takıların içinde yüzüğü görünce Kadir’in arkasından sesleniyor.

Seni Çok Bekledim Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler