Ana SayfaDizilerKırmızı Oda En Çok İzlenen Dizi Oldu

İlgili Postlar

Kırmızı Oda En Çok İzlenen Dizi Oldu

Bu senenin en çok konuşulan dizilerinden biri olan Kırmızı Oda dün Türkiye genelinde pek çok kişiyi ekran başına kitledi. Usta oyuncuların kadroya dahil olmasıyla daha da merak uyandıran Kırmızı Oda en çok izlenen dizi oldu.

Burcu Bircik’e Övgü Yağdı

Geçtiğimiz haftalarda Boncuk karakteriyle dizinin kadrosuna dahil olan Burcu Biricik ilk günden beri dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri oldu. Canlandırdığı şizofren karakteriyle herkesin beğenisini kazanan ünlü oyuncuya tebrik mesajları yağarken, Boncuk’un aşkını canlandıran Feyyaz Şerifoğlu’da Can karakterindeki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti.

Burcu Biricik Kimdir?

Kumru Bir Kadının Hayatına Pencere Oldu

Bir kadının hayatının ne kadar zor olabileceğinin örneklerinden biri olarak karşımıza çıkan Kumru izleyicisini derinden yakaladı. Oyunculuğa ara vermesine rağmen bu rolü reddetmeyerek ekran karşısına geçen Aslıhan Gürbüz canlandırdığı karakterin içtenliğiyle herkesin yüreğine dokundu.

Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Kırmızı Oda En Çok İzlenen Dizi Oldu

Başrolünde Binnur Kaya‘nın olduğu Kırmızı Oda dizisi reyting rekoru kırdı. Yirmi ikinci bölümüyle dün akşam yayımlanan Kırmızı Oda AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak Cuma akşamının en çok izlenen yapımı oldu.

Binnur Kaya Kimdir?

22. Bölümde Neler Oldu?

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde Doktor Hanım, üvey babası tarafından tacize uğrayan, suçlanma korkusuyla travmalarını yıllarca bastıran Kumru’yu (Aslıhan Gürbüz) yaşadıklarını anlatabilme cesareti gösterdiği için kutladı.

Onca zorluğa göğüs germiş Sadi (Erkan Petekkaya), yaşadığı panik atak krizlerinden endişe duyup Doktor Hanım’ın kapısını çaldı. Doktor Hanım ise sözleriyle Sadi’nin korkularını yatıştırmayı başardı.

Ayşe’nin zamansız vedası klinikteki çalışma arkadaşlarını üzerken, Deniz’e bıraktığı itiraf notu izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı.

İlaçlarını almayı bırakan, Boncuk (Burcu Biricik) elinde tutunmaya değer bir gerçek kalmadığını Doktor Hanım’a haykırdı. Boncuk’un hayallerine koşarken yaşadığı kaza ise seyirciyi şoke etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler