Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

Star Tv’nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim, usta oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin başrollerini Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu paylaşıyor. Dizi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek diziye uyarlanmış olması büyük merak uyandırdı. Seni Çok Bekledim dizisinin yayın günü belli oldu. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı.

Özcan Deniz Kimdir?

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

Cuma Dizileri 2020

Seni Çok Bekledim Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

Seni Çok Bekledim dizisi 1. bölümüyle 29 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin 1. bölüm fragmanında; Kadir’in annesi kardeşine hamileyken 1992 Erzincan depremi oluyor. Hastanenin enkazından önce annesini sonra kardeşini çıkarttıklarını kendisini ise öldü diye bir kenara bıraktıklarını ama yaşadığını Ayliz’e anlatıyor. Daha sonra Kadir, kendisinden gizlenen büyük gerçeklerle yüzleşiyor.

İşte Seni Çok Bekledim 1. bölüm 1. fragmanı…

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ HAKKINDA!

Skala Yapım ve Dnz Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ oturuyor. Gerçek bir hayat hikayesini anlatan ‘Seni Çok Bekledim dizisinin başrollerinde;  Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alırken, oyuncu kadrosunda ise; Mustafa Uğurlu, Yıldız KültürCaner Şahinİlhan ŞenLila GürmenAli İpinDurul BazanTürkü TuranHakan UmmakSibel ŞişmanGürkan GüzeyhuzŞehsuvar AktaşMehmet UlaySelen Domaç, Nihan BüyükağaçDamla Makar gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİNİN KONUSU!

Dizide; Özcan Deniz, ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş başarılı bir iş adamı ‘Kadir’ karakterini canlandırıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinde yıldızı parlayan İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı ‘Ayliz’ karakterini canlandırıyor.

Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ile Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler. Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu gibi tanınmış oyuncuların paylaştığı dizi, Katar ile Türkiye arasında geçen ve Katar’da başlayıp Katar’da biten bir aşk hikayesini konu alıyor.

Dizide ‘Cemal’ karakterini canlandıracak olan usta oyuncu Mustafa Uğurlu, Kadir’in üvey babası karakterini canladıracak. Karanlık tarafını göreceğimiz ‘Cemal’ karakteri; amacına ulaşmak için her şeyi yapabilecek, güçlü bir iş insanı olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Seni Çok Bekledim Dizisinin Fragmanı Yayında! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler