Ana SayfaKimdirHakan Ummak Kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Ummak Kimdir?

“Hakan: Muhafız” dizisinin sevilen oyuncusu Hakan Ummak kimdir? Hakan Ummak kaç yaşında? Hakan Ummak dizileri neler? Hakan Ummak filmleri neler? Hakan Ummak aslen nereli? Hakan Ummak hangi burç? Hakan Ummak hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Hakan Ummak Kaç Yaşında? Hakan Ummak Aslen Nereli? Hakan Ummak Hangi Burç?

Hakan Ummak, 3 Haziran 1987 tarihinde Mersin’de dünyaya gelmiştir. Aslen Mersinli olan Hakan Ummak İkizler burcudur.

Hakan Ummak Kimdir?

Hakan Ummak eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olana kadar öğrenimine Mers’inde devam eden Hakan Ummak lise yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Mimar Sinan Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü”nü kazanan Hakan Ummak İstanbul’a yerleşmiştir.

Okul yıllarında pek çok çocuk oyunu ve yetişkin oyununda sahne alan Hakan Ummak ekran karşısına ilk kez 2015 senesinde çekilen “Gamsız Hayat” dizisiyle geçmiş ve aynı sene “Her Şey Aşktan” filmiyle beyaz perdede izleyicileriyle buluşmuştur. Ardından Star Tv ekranlarının sevilen dizisi “Paramparça” ile büyük bir çıkış yakalayan Hakan Ummak, 2017 senesinde çekilen “Çekmeköy Undreground” filmiyle bir kez daha beyaz perdede yerini almıştır. Aynı yıl “Kolonya Cumhuriyeti” filminin de kadrosunda yer alan Hakan Ummak, yılın sonuna doğru ekrana gelmeye başlayan başrollerini Erdal Beşikçi oğlu ve Gökçe Bahadır’ın paylaştığı “Adı Efsane” dizisiyle izleyici karşısına geçmiştir.

Canlandırdığı karakterlerle adından övgüyle söz ettiren Hakan Ummak, 2018 senesinde Netflix’de yayınlanan “Hakan: Muhafız” dizisinde yer almıştır. Şuanda kendisine gelen projeleri değerlendiren Hakan Ummak çok yakında yen projelerle ekranda izleyenleriyle buluşacaktır.

Hakan Ummak Dizileri

  • 2018 – Hakan Muhafız
  • 2017 – Adı Efsane
  • 2015 – Paramparça
  • 2015 – Gamsız Hayat

Hakan Ummak Filmleri

  • 2017 – Kolonya Cumhuriyeti
  • 2017 – Çekmeköy Underground
  • 2015 – Her Şey Aşktan
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler