Ana SayfaKimdirPoyraz Bayramoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Poyraz Bayramoğlu Kimdir?

Herkesi göz önünde olan Poyraz Bayramoğlu Kimdir? Poyraz Bayramoğlu kaç yaşında ? Poyraz Bayramoğlu aldığı roller nelerdir? Poyraz Bayramoğlu aslen nereli? Poyraz Bayramoğlu hangi burç? Poyraz Bayramoğlu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

01 Ağustos Doğumlu Ünlüler

Poyraz Bayramoğlu Kaç Yaşında? Poyraz Bayramoğlu Aslen Nereli? Poyraz Bayramoğlu Hangi Burç?

Herkesi göz önünde olan Poyraz Bayramoğlu, 01 Ağustos 2008 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Oğlak burcudur.

Aslan Burcu Ünlüler

Poyraz Bayramoğlu Kimdir?

Herkesi göz önünde olan Poyraz Bayramoğlu, 01 Ağustos 2008 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Her Sevda Bir Bir Veda isimli dizi ile oyunculuğa adım atan Poyraz Bayramoğlu All Walımek Rice, Danino İçecek, Donone Yoğurt, İkea’da Çocuklar Nasıl Bir Sürprizle Karşılaştı?, Panda Stix ve Seasoul Katalog çekimlerinde yer almıştır. Ayrıca Kocamın Ailesi ve Asla Vazgeçmem isimli dizilerde de rol alan Poyraz Bayramoğlu İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bu yaşta bir çok önemli roller de oynayan Poyraz Bayramoğlu kendi kitlesini ve sevenlerini bir hayli etkilemeye devam ettirmektedir. Bir yandan okul okuyan ve bir yandan da önemli rollere Hazırlayan Poyraz Bayramoğlu geleceğini emin adımlarla yürütüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler