Ana SayfaKimdirDamla Makar Kimdir?

İlgili Postlar

Damla Makar Kimdir?

“Ben Seni Çok Bekledim” dizisinin genç oyuncusu Damla Makar kimdir? Damla Makar kaç yaşında? Damla Makar aslen nereli? Damla Makar dizileri neler? Damla Makar filmleri neler? Damla Makar hangi burç? Damla Makar hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Damla Makar Kaç Yaşında? Damla Makar Aslen Nereli? Damla Makar Hangi Burç?

Damla Makar 1 Ocak 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Damla Makar, Oğlak burcudur.

Damla Makar Kimdir?

Damla Makar eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Lise yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Damla Makar, liseden mevzun olduktan sonra yetenek sınavlarına girerek “Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde Tiyatro” bölümünü kazanmıştır. Okuldan başarıyla mevzun olan Damla Makar, okul yıllarında Ankara’da çeşitli tiyatro oyunlarında oynamıştır. arşova da bulunan The Aleksander Zelwerowicz Uluslararası Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi de alan Damla Makar bir çok uluslar arası oyunda da yer almış Liverpool’dan Budapeşteye kadar bir çok ülkede sahneye çıkarak güzelliğini ve oyunculuk yeteneklerini sergilemiştir.

Damla Makar şimdi Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan “Seni Çok Bekledim” dizisiyle ilk kez izleyici karşısına geçecektir.

Damla Makar Dizileri

  • 2020 – Seni Çok Bekledim
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler