Ana SayfaKimdirGürkan Güzeyhuz Kimdir?

İlgili Postlar

Gürkan Güzeyhuz Kimdir?

“Seni Çok Bekledim” dizisinin oyuncusu Gürkan Güzeyhuz kimdir? Gürkan Güzeyhuz kaç yaşında? Gürkan Güzeyhuz aslen nereli? Gürkan Güzeyhuz dizileri neler? Gürkan Güzeyhuz filmleri neler? Gürkan Güzeyhuz hangi burç? Gürkan Güzeyhuz hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Gürkan Güzeyhuz Kaç Yaşında? Gürkan Güzeyhuz Aslen Nereli? Gürkan Güzeyhuz Hangi Burç?

Gürkan Güzeyhuz 25 Aralık 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Gürkan Güzeyhuz, Oğlak burcudur.

Gürkan Güzeyhuz Kimdir?

Gürkan Güzeyhuz eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Çocukluğundan beri tiyatroya ilgi duyan Gürkan Güzeyhuz, liseden mevzun olduktan sonra “Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır. Okuldan başarıyla mevzun olan Gürkan Güzeyhuz, ilk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Derin Sular dizisi ile yaşamıştır. 2013 senesinde “Hızır Ekip” dizinde “Murat” karakterini canlandıran Gürkan Güzeyhuz, 2014 senesinde “Aşktan Kaçılmaz” dizisinde rol almıştır. 2015 senesinde Star Tv ekranlarının sevilen dizisi “Paramparça” ile ekran karşısına geçen Gürkan Güzeyhuz, 2017 yılında “İsimsizler” dizisinde canlandırdığı “Sinan” karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Gürkan Güzeyhuz şimdi Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan “Seni Çok Bekledim” dizisiyle izleyicileriyle buluşacak.

Gürkan Güzeyhuz Dizileri

  • 2020 – Seni Çok Bekledim
  • 2017 – İsimsizler
  • 2015 – Paramparça
  • 2014 – Kaçak Gelinler
  • 2014 – Aşktan Kaçılmaz
  • 2013 – Hızır Ekip
  • 2011 – Derin Sular
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler