Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim Dizisinin Fragmanı Yayında! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim Dizisinin Fragmanı Yayında! Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

Star Tv’nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim, usta oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin başrollerini Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu paylaşıyor. Dizi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek diziye uyarlanmış olması izleyicinin dikkatini çekti. Seni Çok Bekledim dizisinin fragmanı yayınlandı. Dizi ne zaman yayınlanacak? Ayrıntılar haberimizde….

Özcan Deniz Kimdir?

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

Seni Çok Bekledim Dizisinin Fragmanı Yayında!

Skala Yapım ve Dnz Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ oturuyuor. Gerçek bir hayat hikayesini anlatan ‘Seni Çok Bekledim dizisinin başrollerinde;  Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alırken, oyuncu kadrosunda ise; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

İşte Seni Çok Bekledim dizisinin ilk bölüm fragmanı….

Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

Seni Çok Bekledim dizisinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Ancak ocak ayı içerisinde ekrana gelmesi bekleniyor.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİNİN KONUSU!

Dizide; Özcan Deniz, ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş başarılı bir iş adamı ‘Kadir’ karakterini canlandırıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinde yıldızı parlayan İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı ‘Ayliz’ karakterini canlandırıyor.

Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ile Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler. Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu gibi tanınmış oyuncuların paylaştığı dizi, Katar ile Türkiye arasında geçen ve Katar’da başlayıp Katar’da biten bir aşk hikayesini konu alıyor.

Dizide ‘Cemal’ karakterini canlandıracak olan usta oyuncu Mustafa Uğurlu, rolü ile şimdiden merak konusu oldu. Karanlık tarafını göreceğimiz ‘Cemal’ karakteri; amacına ulaşmak için her şeyi yapabilecek, güçlü bir iş insanı olarak seyircinin karşısına çıkacak. Güçlü kadrosuyla şimdiden dikkatleri üzerine çeken dizi izleyicisini ekran karşısına kilitleyecek gibi duruyor.

Mustafa Uğurlu Kimdir?

Mustafa Uğurlu Ekranlara Dönüyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler