Ana SayfaDizilerMustafa Uğurlu Ekranlara Dönüyor

İlgili Postlar

Mustafa Uğurlu Ekranlara Dönüyor

Uzun bir süredir ekranlarda olmayan başarılı oyuncu Mustafa Uğurlu ekranlara dönüyor. Yeni yayımlanacak bir dizinin kadrosuna dahil olacağı öğrenilen Mustafa Uğurlu hangi dizide rol alacak? Mustafa Uğurlu’nun dizisi hangi kanalda yayımlanacak? Mustafa Uğurlu hangi karakteri canlandıracak? İşte merak edilen detaylar;

Mustafa Uğurlu Ekranlara Dönüyor

Başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı, yönetmenliğini Şahin Altuğ’un üstlendiği ‘Seni Çok Bekledim’, hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla herkesin beğenisini toplayacak. Mustafa Uğurlu‘da bu diziyle birlikte yeniden izleyicileriyle buluşacak. Sürükleyici bir hikayeye sahip olan “Seni Çok Bekledim” dizisi özlenen oyuncuları yeniden ekran karşısına geçirecek.

Mustafa Uğurlu Kimdir?

Mustafa Uğurlu Hangi Karakteri Canlandıracak?

Dizide ‘Cemal’ karakterini canlandıracak olan usta oyuncu Mustafa Uğurlu, rolü ile şimdiden merak konusu. Karanlık tarafını göreceğimiz ‘Cemal’ karakteri; amacına ulaşmak için her şeyi yapabilecek, güçlü bir iş insanı olarak karşımıza çıkacak. Başarılı kadrosuyla şimdiden dikkatleri çeken dizi izleyicisini ekran karşısına kitleyecek gibi duruyor.

Seni Çok Bekledim Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Skala Yapım ve Dnz Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şahin Altuğ yapıyor. Gerçek bir hayat hikayesini konu alan ‘Seni Çok Bekledim’in başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alırken, oyuncu kadrosunda ise; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi başarılı isimler yer alıyor.

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

Özcan Deniz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler