Ana SayfaDedikoduİrem Derici "İnanmayan Gelsin Öpeyim"

İlgili Postlar

İrem Derici “İnanmayan Gelsin Öpeyim”

Son dönemlerde koronavirüs salgınına yakalanan isimlerin sayısı artıyor. Geçtiğimiz günlerde hasta olduğu öğrenilen İrem Derici’nin ise tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu söyleniyor. Sosyal medyada olay haline dönüşen bu konu hakkında ünlü şarkıcıdan tepki gecikmedi. İrem Derici “İnanmayan gelsin öpeyim” dedi. İşte İrem Derici’yi çileden çıkaran olay;

Nazar Mı Değdi?

Geçtiğimiz gün piyasaya çıkardığı maxi single ile isminden söz ettiren ve klibini çektiği ‘Senin Hastan’ adlı şarkısı ile İtunes, Spotify, Fizy müzik listelerinde 1 numaraya yükselerek zirvenin sahibi olan İrem Derici’ye nazar değdiği söyleniyor. Ünlü oyuncu şarkının çıkışından kısa bir süre sonra hastalanarak soluğu hastanede aldı.

Senin Hastan’ı Yeni Çıkaran İrem Derici’ye Nazar Değdi..Apar Topar Hastaneye Koştu..

Diziden Sonra Hastalandı

Geçtiğimiz günlerde Menajerimi Ara adlı diziye konuk olarak katılan ünlü popçu İrem Derici’nin covid 19 virüsüne yakalandığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Birkaç oyuncunun hasta olduğu bilinen dizide rol alan Derici’nin virüsü set ortamından mı yoksa dışardan mı kaptığı bilinmiyor.

İrem Derici “İnanmayan Gelsin Öpeyim”

Geçtiğimiz günlerde hastalanarak hastaneye giden İrem Derici Covid_19 testi yaptırmış ve hemen akabinde koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından hayranlarına duyurmuştu. Ünlü şarkıcı hastalığı boyunca kolunu bile kaldıramadığını, dayak yemiş gibi kemiklerinin ağrıdığını belirtti. Bu haberlerin ardından sosyal medyada çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bazı kişiler Derici’nin hasta olmadığını sadece şarkı reklamı için böyle bir şey yaptığını öne sürdü. Koronavirüs tedavisi gören Derici hastalığının reklam olduğunu iddia edenlere ise tabiri cayizse açtı ağzını yumdu gözünü. Derici: “Korona olduğuma inanmayan ger zekalıdır. Sağlık Bakanlığı logolu raporumu paylaştım. Şüphelenen varsa kendilerine bol sulu bir Fransız öpücüğü vereyim” dedi.

İrem Derici Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler