Ana SayfaÜnlülerHaldun Dormen Coronavirüse Yakalandı!

İlgili Postlar

Haldun Dormen Coronavirüse Yakalandı!

Geçtiğimiz sene Çin’in Wuhan kentinde başlayarak hızla dünyaya yayılan Covid_19 salgını etkilerini hala sürdürüyor. Salgınla büyük bir mücadele içinde olduğumuz bu günlerde ünlü isimlerden de hastalık haberleri gelmeye devam ediyor. Coronavirüs salgınına son yakalanan isim ise usta oyuncu oldu. Haldun Dormen coronavirüse yakalandı. Usta oyuncu sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Usta Oyuncu Haldun Dormen Hastaneye Kaldırıldı!

Setler Teker Teker Duruyor

Geçtiğimiz sene coronavirüs önlemleri kapsamında setlerde bir süreliğine durdurulmuştu. “Yasak Elma” dizisiyle başlayan set durdurma kararı kısa sürede önlem amaçlı bir kural olmuştu. Ancak üç aylık dönemin ardından setlerin yeniden start vermesi hem oyuncuların, hem de set çalışanlarının teker teker hastalanmasına ortam sağlıyor. “Gönül Dağı” ve “Menajerimi Ara” gibi son dönemin popüler dizilerindeki pek çok oyuncu ve set ekibinden pek çok kişi şuan evlerinde tedavi görüyor.

Haldun Dormen’de Testin Pozitif Olduğunu Öğrendi

Setlerden ve tiyatrolardan coronavirüs haberleri gelmeye devam ederken üzücü bir haberde usta oyuncu Haldun Dormen’den geldi. Geçtiğimiz günlerde coronavirüs testi yaptıran usta oyuncu test sonucunun pozitif olduğunu öğrendi. Haberi sevenleriyle kendisi paylaşan Haldun Dormen sağlık durumu hakkında da açıklama yaptı.

Haldun Dormen Coronavirüse Yakalandı!

Hasta olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Haldun Dormen “”Dün yapılan test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim fakat durumum gayet iyi. Doktorlarım yaptıkları kontrollerin sonucunda her şeyin olumlu yönde seyrettiğini bildirdiler. Lütfen nerede olursak olalım kendimizi ve çevremizdekileri en güvenli şekilde korumaya, maskemizi takmaya ve sosyal mesafeli kalmaya dikkat edelim. Hep birlikte bu virüsün üstesinden geleceğimize inanıyorum.” açıklamasını yaptı.

Haldun Dormen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler