Ana SayfaDedikoduEce Erken'den Şafak Mahmutyazıcıoğlu Hakkında Şaşırtan Açıklamalar

İlgili Postlar

Ece Erken’den Şafak Mahmutyazıcıoğlu Hakkında Şaşırtan Açıklamalar

Yaz aylarında Şafak Yazıcıoğlu ile yaşadığı yasak aşkla gündemden düşmeyen Ece Erken uzun zamandır ilişkisi hakkında bir açıklama yapmıştı. Yaşanan olaylardan sonra ayrıldığı iddialarıyla gündeme gelen çiftin sessizliği bu iddiaları doğrularken Ece Erken’den Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında şaşırtan açıklamalar geldi. İşte Ece Erken’in o açıklamaları;

Fake Hesap Açıklaması

Benan Mahmutyazıcıoğlu’na fake hesaptan sürekli mesaj gönderdiği iddia edilen Ece Erken iddialara “Saçma sapan artık komik bir şekilde (gerçeklerin ortaya çıkacağının bilineceğinden dolayı muhtemelen…) saçma sapan sahte hesaplar açıp koyduğum, sildiğim storyleri (hikayeleri) alıp, paylaşan, alakam olmayacak şahıslara özel mesaj atan ve sahte hesap açıp benim olduğumu iddia eden herkes hakkında gerekli suç duyurusu bugün avukatımız Mete Menekşe tarafından bizzat yapılacaktır. Gereken açıklama bizzat olayın tarafı tarafından yapıldıktan sonra bu kadar küçük hesapların yapılması daha da üzücüdür. Hesabı kapatan şahıs ve yazışmaları hakkında da bizzat bilişim suçlarına ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Hesabı kapatmanız demek bulunamayacaksınız demek değildir. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı bir kez daha belirtmek isterim.” açıklamasını yapmıştı.

Sunuculuktan İstifa Etti

Benan Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı polemik tartışmadan sonra imajı sarsılan Ece Erken’in geçmişte Benan Mahmutyazıcıoğlu ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun evlerine giderek arabalarına zarar verdiğini gösteren bir videonun ortaya çıkması sonucu olaylar iyice karışmıştı. Bu videonun yayımlanmasından kısa bir süre sonra Ece Erken’den istifa gelirken boşanma davası süren Şafak Mahmutyazıcıoğlu ise yaptığı açıklamalarda Ece Erken hakkında çıkan kötü haberleri sert bir dille eleştirmişti.

Ece Erken’e Olay Gönderme!

Ece Erken’den Şafak Mahmutyazıcıoğlu Hakkında Şaşırtan Açıklamalar

Bir süre kavgalı bir süreçten geçtiği iddia edilen Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Ece Erken’in ayrıldığı iddia edilmişti. Çift bu iddialara sessiz kalmayı tercih etmişti. Bu sabah kuaförde kaş tasarımı yaptırıp saçlarına fön çektirirken yakalanan Ece Erken, merak edilen soruları ayak üstü yanıtladı. Acelesi olduğunu söyleyen Ece Erken evlilik sorusuna Ece Erken evlilik sorularına, “İlişkimiz güzel gidiyor, kısmet” yanıtını verirken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun habercilerle sürekli bir kavga halinde olmasıyla ilgili ise, “Alıştırdım onu. Artık tepki göstermiyor” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler