Ana SayfaDedikoduEce Erken'e Olay Gönderme!

İlgili Postlar

Ece Erken’e Olay Gönderme!

Evli ve iki evlat babası olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı yasak aşkla tüm tepkileri üzerine çeken sunucu Ece Erken, ilişkisini sonlandırdığını duyurmuştu. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Hanım, ayrılık sonrasında çok manidar bir paylaşım yayınladı. Ece Erken’e Olay Gönderme’nin Detayları Haberimizde..

Fake Hesap Skandalıyla Gündeme Gelen Ece Erken’den İlk Açıklama!

Ece Erken’e Olay Gönderme!

Son zamanlarda yaşadığı bomba aşkla magazin gündeminden düşmeyen, önce sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz’dan istifa eden ve sonrasında Şafak Mahmutyazıcıoğlu’dan ayrılmaya karar veren Ece Erken ile Benan Mahmutyazıcıoğlu arasındaki ateş bir türlü sönmüyor. Benan Mahmutyazıcıoğlu’dan Ece Erken’e Olay Gönderme!

Ece Erken kimdir?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken’in eşinden ayrılmasından sonra kapak niteliğinde bir paylaşım yaptı.

Benan Mahmutyazıcıoğlu; “Tüm Taşların Yerini Oturuşunu Seyrediyorum

2 çocuğuyla beraber olduğu fotoğrafını paylaşan Benan Hanım, “Sakin kaldığın zaman, hayat senin yapmak istediğin şeyi çok güzel şekilde önüne seriyor. Sonunda kılını bile kıpırdatmadan tüm taşların yerini oturuşunu seyrediyorsun. Herkesin ve her şeyin zamanı var” manidar paylaşımını gerçekleştirdi.

Öte yandan Benan Hanım, sosyal medya profilindeki adının yanına büyük harflerle ‘MAHMUTYAZICIOĞLU’ soyadını da ekleyiverdi.

Ece Erken Hakkında Yine Bir İddia Daha Ortaya Çıktı!..

İşte Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun O Olay Paylaşımı;

Benan Mahmutyazıcıoğlu,'nun Paylaşımı
Benan Mahmutyazıcıoğlu,’nun Paylaşımı
Benan Mahmutyazıcıoğlu,'nun Paylaşımı
Benan Mahmutyazıcıoğlu,’nun Paylaşımı

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler