Ana SayfaDedikoduSeren Serengil Ve Gülben Ergen Acı'da Birleştiler!

İlgili Postlar

Seren Serengil Ve Gülben Ergen Acı’da Birleştiler!

Diva Bülent Ersoy’un annesi Necla Poraz’ın cenazesinde senelerdir dargın olan Seren Serengil ve Gülben Ergen yan yana geldi. Seren Serengil Ve Gülben Ergen Acı’da Birleştiler! Detaylar Haberimizde..

Ölüm Haberiyle Yıkılan Bülent Ersoy’un Annesinin Başında Ettiği Dua Düşündürdü!

Seren Serengil Ve Gülben Ergen Acı’da Birleştiler!

Ünlü Türk müziği sanatçısı Bület Ersoy’un annesi, dün ikindi namazına müteakip ebedi istirhatine uğurlandı. Anne Necla Poyraz’ın cenazesinde yıllardır davalık ve dargın olan ünlü şarkıcılar Seren Serengil ve Gülben Ergen, yan yana gelmesi şaşkınlık yarattı. Seren Serengil Ve Gülben Ergen Acı’da Birleştiler!

Seren Serengil kimdir?

Kavgalı Olan Seren Serengil ve Gülben Ergen Yan Yana!

Diva, bu hafta aldığı iki vefat haberiyle resmen sarsıldı. Bülent Ersoy, çok yakın arkadaşı modacı Nur Yerlitaş ve annesi Necla Poraz’ın  ölümüyle sarsıldı. Bülent Ersıy’un  annesinin defnedildiği gün magazin dünyasından pek çok isimde törene katıldı.

Gülben Ergen kimdir?

Bülent Ersoy’un annesinin cenaze töreninde en dikkat çekici yan ise yıllardır dargın olmalarıyla magazin dünyasında gündem olan ünlü şarkıcılar Seren Serengil ve Gülben Ergen, bir an yan yana sıralandılar. Şarkıcı Gülben Ergen’in Seren Serengil’in koluna değmesi ise sosyal medyaya damga vurdu.

Gülben Ergen 40’da!

Seren Serengil Ve Gülben Ergen
Seren Serengil Ve Gülben Ergen

Seren Serengil; “O Anda Hiçbir Şey Hissetmedim”

Diva Bülent Ersoy’un Gülben Ergen’e seslenip Seren Serengil’i sorması ise bir an şaşkınlık verdi. ‘Söylemezsem Olmaz’magazin programının ünlü sunucusu Seren Serengil, bu sabah canlı yayınlanan programında sosyal medyada çok konuşulan görüntü için açıklama yaptı. Ünlü sunucu sunduğu yayında şu ifadeleri kullandı;

Bülent Ersoy kimdir?

“Biz Bülent Hanım için oradaydık; ben kısa kalıp gittim. Bülent Hanım beni arayıp Gülben’e seni sordum o da “Tövbe bismillah” dedi, dedi. Ben gördükten sonra ayrıldım zaten oradan. Bazı kızgınlıkların yeri değildir. O anda hiçbir şey hissetmedim, zaten görmedim.”

Oğlunu Kaybeden Ebru Şallı’ya Yapılan Çirkin Tepkilere Gülben Ergen Çıkışı!.. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler