Ana SayfaÜnlülerÖlüm Haberiyle Yıkılan Bülent Ersoy'un Annesinin Başında Ettiği Dua Düşündürdü!

İlgili Postlar

Ölüm Haberiyle Yıkılan Bülent Ersoy’un Annesinin Başında Ettiği Dua Düşündürdü!

Türk müziği’nin divası Bülent Ersoy, üst üste iki gündür aldığı ölüm haberleriyle sarsıldı. Önceki gün en yakın dostu Nur Yerlitaşı toprağa veren Bülent Ersoy Annesinin Tabutu Başında Ettiği Dua ise Düşündürdü! Detayları Haberimizde..

Bülent Ersoy’un Acı Kaybı!

Ölüm Haberiyle Yıkılan Bülent Ersoy’un Annesinin Başında Ettiği Dua Düşündürdü!

Kadıköydeki yaşadığı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında yaşama gözlerini yuman ünlü şarkıcı Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz için cenaze töreni düzenlendi. İçişleri Bakanlığı’ndan koronavirüs dolayısla sosyal mesafeye uymak şartıyla alınan özel izinle annesi Necla Poyraz’ı ebedi istirhatine uğurlayan ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un Annesinin Başında Ettiği Dua Düşündürdü!

Bülent Ersoy; “Benim Günahlarımla Onu Cezalandırma”

Annesinin cenaze töreninde saçlarıyla yüzünü örten Diva, annesinin tabutu başında “Allahım anacığımı cezalandırma, varsa günahları affet, benim günahlarımla onu cezalandırma” ifadeleriyle dua etti.

Bülent Ersoy kimdir?

“Ben Bazen Sallarım Kusura Bakmayın”

Cenaze töreninde yakın dostu ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın vefatı üzerine de kısa bir sohbette bulunan Diva, “İki saat arayla, Nur 1 buçukta, annem de 8’de. Ben bazen sallarım kusura bakmayın. 2 saat dedim ama epey varmış” ifadeleriyle bilgilendirdi.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen’in Kolundaydı!

Ünlü diva, törenin sonrasında şarkıcı Gülben Ergen’in koluna girerek defnin olduğu yere kadar yürürken zorlandı. Diğer taraftan cenaze namazı esnasında sık sık sosyal mesafe uyarısı yapılırken namaz sosyal mesafe kuralına uygun olarak kılındı.

Namazın ardından Anne Necla Poyraz, Zincirlikuyu Mezarlığında ebedi istirhatine uğurlandı.

Bülent Ersoy Koronavirüs Korkusuna Kesenin Ağzını Açtı!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler