Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy'un Acı Kaybı!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy’un Acı Kaybı!

Türk Sanat Müziğinin usta sanatçılarından, ülkemizin Diva’sı Bülent Ersoy, bugün hayatını kaybeden yakın dostu Nur Yerlitaş’ın hayatını kaybetmesin üzüntüsünü yaşarken bir de beklemediği bir acıyla büyük üzüntüye boğuldu. Bülent Ersoy’un acı kaybı kendisini ve yakınlarını derinden yaraladı. Detaylar haberimizde,,,,

 Bülent Ersoy kimdir?

Bülent Ersoy’un Acı Kaybı!

Türk müziğinin gelmiş geçmiş adı yüz yıllar geçse de yaşayacak ve dinlenecek en büyük sanatçılarından usta yorumcu Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz, hayata gözlerini yumdu. Ünlü sanatçı yakın arkadaşı Nur Yerlitaş’ın vefatının ardından annesinin kaybıyla bir kez daha sarsıldı. Annesinin ölüm haberini alan ünlü sanatçı büyük üzüntü içerisine girdi. Necla Poyraz hanımefendiye Allahtan rahmet, Büyük Divamız Bülent Ersoy’a ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Uzun zamandır kalbinden rahatsız olan Bülent Ersoy’un annesi bir süre özel bir hastanenin yoğun bakımında tedavi görmüştü. Necla Poyraz hanımefendi, tedavi gördüğü hastanede ne yazık ki hayatını kaybetti. Annesine düşkünlüğüyle bilinen ünlü sanatçı Bülent Ersoy, aldığı haberle yıkıldı.

Bülent Ersoy Sonunda İsyan Etti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler