Ana SayfaÜnlülerHilal Cebeci'den Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

İlgili Postlar

Hilal Cebeci’den Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

Uzunca bir zamandır magazin camiasından uzak duran şarkıcı Hilal Cebeci, 7 sene sonra gelen bir itirafla magazin gündemini sarstı.  Instagram hesabından bir video paylaşan Cebeci, gizli yaşadığı sırrı açıkladı. Hilal Cebeci’den Yıllar Sonra Gelen İtiraf Neydi? Detaylar Haberimizde..

‘Çav Bella’ ile Eleştirilerin Hedefi Olan Hilal Cebeci, Sonunda İsyan Etti!

Hilal Cebeci’den Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

Bir zamanlar magazin camiasında yaptığı çıkışlarla gündemden hiç düşmeyen şarkıcı Hilal Cebeci, uzun bir aradan sonra Instagram hesabından yayınladığı bir video ile magazin gündemine yerleşti. Hilal Cebeci, takipçilerine bir duyuru yaptı.

Hilal Cebeci kimdir?

Hilal Cebeci;”Bana Evlilik Teklifinde Bulunmayın”

Ünlü şarkıcı Hilal Ceeci, çektiği bir videoyla hala evlenme teklifleri aldığını iletti. Ünlü şarkıcı,  “Bana evlilik teklifinde bulunmayın. 7 yıldır evliyim. Umarım gönlünüze göre mutlu evlilikleri yaparsınız” sözleriyle gelen teklifleri dile getirdi..

Uzun zamandır televizyondan uzak duran Hilal Cebeci aslında, “6 sene önce evlendim” açıklamasıyla herkesi şoke etmişti. O günden bu güne eşiyle birlikte sosyal medyada hiçbir paylaşım yapmayan ünlü şarkıcı eşi istemediği için müzik camiasından uzak kaldığını da söylemişti.

Geçen Sene Evlendiğini Söylemişti! “Bu Yüzden Beni Göremiyorsunuz”

Hilal Cebeci, 12 Eylül 2019’da sosyal medya sayfasından 6 yıldır evli olduğunu açıklamıştı.  Evliliğini sosyal medya hesabından ilan eden ünlü şarkıcı, “Benim değerli sevenlerim, 2013 yılında Londra’da sessizce evlendim. Eşimin benden tek ricası magazinden uzak yaşamamdı. O yüzden beni göremiyorsunuz. Bu konuda tepkilisiniz, görmek istiyorsunuz ama beni zaten sosyal medya sayfalarımdan takip ediyorsunuz. Bana anlayış göstereceğinizi umuyorum. Sizleri çok seviyorum.” demişti.

Ancak Hilal Cebeci’nin eşi ile beraber hiçbir fotoğrafı bulunmaması merak konusu oldu.

İşte Hilal Cebecinin O Açıklaması;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler