Ana SayfaÜnlüler'Çav Bella' ile Eleştirilerin Hedefi Olan Hilal Cebeci, Sonunda İsyan Etti!

İlgili Postlar

‘Çav Bella’ ile Eleştirilerin Hedefi Olan Hilal Cebeci, Sonunda İsyan Etti!

İtalyan ‘Çav Bella’ şarkısını yorumlayan ve ‘La Casa De Papel’ dizisinin temasıyla ile de klip çeken şarkıcı Şarkıcı Hilal Cebeci, eleştirilere isyan etti. Hilal Cebebi bundan sonra ne yapıcak? detaylar Haberimizde..

 Hilal Cebeci Çav Bella’ya yeniden klip çekti

 ‘Çav Bella’ Şarkısıyla Eleştirilerin Hedefi Olan Hilal Cebeci, Sonunda İsyan Bayrağını Çekti!

Hilal Cebeci İtalya’da direniş marşı olarak bilinen “Bella Ciao (Çav Bella)” adlı eseri seslendirdiği video klibini sosyal medya hesabından yayınlamış ve bu durum tepkilere yol açmıştı. Şarkıcı Hilal Cebeci, şarkıyı yorumlaması ve klipteki görüntülere istinaden eleştirilerin hemen peşinden klibinin ikinci versiyonunu da yayınladı. Yeni klibinde ünlü şarkıcı Hilal Cebeci bir program konsepti gereği çöpçülük yaptığı görüntülere ve pirinç tarlasındaki işçilerin görüntülerini klibe ekledi.

“Ne yaparsanız yapın eleştiriliyorsunuz.”

Şarkıcı Hilal Cebeci, “Benim babamda gerçekten devrimci ve sol görüşlü bir insan ve cezaevinde gençlik döneminde yatmış. Eziyet çeken bir insanın görüntüleriyle yapsaydım bu klibi bu sefer vatan haini diyeceklerdi. Ne yaparsanız yapın eleştiriliyorsunuz.” ifadesini kullanmıştı.

Hilal Cebeci kimdir?

“Klibim Sosyalizmi Canlandırdı”

Hilal Cebeci, “Aslında bu ikinci klipteki görüntüler benim daha önce bir televizyon programı çalışması için yaptığım görüntülerdi. Bu eleştirilerden sonra benim işçilerimiz için daha önce de yaptığım şeyleri göstermek istedim. Başarılı olduğumu düşünüyorum. Günlerdir bu şarkı hakkında konuşuluyor. Birinin özel hayatı yerine bu konu ile ilgili konuşulmuş olması sosyalizmi canlandırdı. Yeni nesil belki hiç bilmiyordu bunu belki onlar da bu klip ile şarkının hikayesini öğrendi. İlk klipte olumlu tepkiler de aldım. Buna üzülen, kırılan bir kesim olduğunu düşündüm. Onların da gönlünü almak istedim. Ben yine kimseyi kırmak istemediğim için böyle bir şey yaptım. Olumlu ve hoşgörülü olmak lazım. İtalyanca bilmiyorum. Ama aksan dersi aldım. Böyle aksanlara da yatkınım. İtalyanca bilenlerden güzel tepkiler alıyorum.” açıklamalarını yaptı.

'Çav Bella' Hilal cebeci ile ilgili görsel sonucu

“Bundan Sonra Yabancı Şarkılar Söyleyeceğim.”

Hilal Cebeci, “Aksanımda sorun yok. Hata aradıkları için eleştiriyorlar. Ufacık bir şey. Bunu konuşmakta komik. Tabi ki eleştirilecek. Hakaret içermeyen eleştirilerden yanayım. Çok sert eleştirilere bile açığım. Bundan sonra da yabancı şarkılar söyleyeceğim.” diyerek açıklamalarını tamamladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler