Ana SayfaÜnlülerHilal Cebeci ve Gökhan Özoğuz kavgası

İlgili Postlar

Hilal Cebeci ve Gökhan Özoğuz kavgası

Hilal Cebeci ve Gökhan Özoğuz kavgası… Hilal Cebeci’ye sosyal medya üzerinden eleştiriler devam ediyor. Athena Gökhan da Hilal Cebeci’yi eleştirenler arasına girdi. Athena Gökhan’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı eleştiriye, Hilal Cebeci’den de yanıt geldi. Detaylar haberimizde…

Hilal Cebeci’nin Çav Bella Klibi Tepki Çekti!

Hilal Cebeci ve Gökhan Özoğuz kavgası

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci’nin Çav Bella’yı yorumlamış, şarkıya La Casa de Papel dizisinin teması ile bir klip çekmişti. Hilal Cebeci’nin bu klibi yayınladığı günden beri tepki alıyor. Cebeci, geçtiğimiz günlerde konu hakkında yaptığı açıklamada “Türkiye’de sol bitmiş, bir solcu olarak çok üzülüyorum.” demişti. İtalya’da faşizme karşı direniş marşı olarak bilinen “Bella Ciao” (Çav Bella) adlı halk şarkısını İtalyanca olarak seslendirdiği bir klip yayınlayan Hilal Cebeci, bu performansı ile sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Hilal Cebeci kimdir?

Gökhan Özoğuz’dan Hilal Cebeci’ye eleştiri

Hilal Cebeci’yi eleştirenlerden biri de, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz oldu. Sosyal medya hesabından Hilal Cebeci’nin Çav Bella şarkısına eleştiride bulunan Gökhan Özoğuz, paylaşımında “Gitti güzelim ‘Ciao Bella’ Yasak olması lazım böyle eserlerin bu amaçlarda yorumlanması!” diye yazdı.

Gökhan Özoğuz Kimdir?

Hilal Cebeci’den Gökhan Özoğuz’a yanıt gecikmedi

Hilal Cebeci’den Gökhan Özoğuz’a yanıt gecikmedi. Sosyal medyada kendisine eleştiride bulunan Gökhan Özoğuz’a yine sosyal medyadan yanıt veren Cebeci, yaptığı paylaşımda “Eserin adı Bella Ciao, daha bundan haberin yok, ahkam kesiyorsun. İçi boş balonlarsınız.” ifadelerine yer verdi.

Hilal Cebeci ve Gökhan Özoğuz
Hilal Cebeci ve Gökhan Özoğuz

Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci’nin Çav Bella’yı yorumlamış, şarkıya La Casa de Papel dizisinin teması ile bir klip çekmişti. Hilal Cebeci’nin bu klibi yayınladığı günden beri tepki alıyor. Cebeci, geçtiğimiz günlerde konu hakkında yaptığı açıklamada “Türkiye’de sol bitmiş, bir solcu olarak çok üzülüyorum.” demişti. Hilal Cebeci’ye sosyal medya üzerinden eleştiriler devam ediyor. Athena Gökhan da Hilal Cebeci’yi eleştirenler arasına girdi. Athena Gökhan’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı eleştiriye, Hilal Cebeci’den de yanıt geldi. Şimdi gözler, Athena Gökhan’a çevrildi. Bakalım Gökhan Özoğuz Hilal Cebeci’ye ne yanıt verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler