Ana SayfaÜnlülerHilal Cebeci'nin Çav Bella Klibi Tepki Çekti!

İlgili Postlar

Hilal Cebeci’nin Çav Bella Klibi Tepki Çekti!

Uzun süredir ekrandan uzak ulan şarkıcı Hilal Cebeci, son klibi ile dikkat çekti! Şarkıcısı Hilal Cebeci, İtalya’da faşizme karşı direniş marşı olarak bilinen “Bella Ciao” (Çav Bella) adlı halk şarkısını İtalyanca olarak seslendirdiği bir klip yayınladı. Klip ve şarkının uyarlaması izleyenlerden tepki aldı. İşte Detaylar…

Hilal Cebeci iddialı Kadınlara da askerlik gelsin!

Hilal Cebeci, “Bella Ciao” (Çav Bella) adlı halk şarkısını İtalyanca olarak seslendirdiği bir klip yayınladı…

Hilal Cebeci, İtalya’da faşizme karşı direniş marşı olarak bilinen “Bella Ciao” (Çav Bella) adlı halk şarkısını İtalyanca olarak seslendirdiği bir klip yayınladı. Klip ve şarkının uyarlaması izleyenlerin tepkisiyle karşılaştı. Hilal Cebeci tepkilere sosyal medya hesabından, “Benim babam bir devrimci olarak öldü, işkence gördü akciğer kanseri oldu ülkesi için, siz ne yapıyorsunuz” diye yanıt verdi.

Hilal Cebeci kimdir?

Bağımsız Sinema Merkezinden Hilal Cebecinin klibi sonrası açıklama…

Bağımsız Sinema Merkezi Hilal Cebecinin klibi sonrası bir açıklama yaptı. Bağımsız Sinema Merkezi yaptığı paylaşımda, “Böyle bir rezillik kabul edilemez. Çav Bella şarkısı, İtalya’da faşizme karşı dövüşen, hayatını kaybeden devrimcilerin hatırasını taşır. Kendi çürümüş pisliğinizi devrimcilerin mirasına bulaştıramazsınız. Derhal bu rezilliğe son verin” ifadelerini kullandı.

Hilal Cebeci rahibe oldu!

Hilal Cebeci yanıt vermekte gecikmedi…

Bağımsız Sinema Merkezinin bu tepkisine ise şarkıcı Hilal Cebeci yanıt vermekte gecikmedi. Hilal Cebeci sosyal medya hesabından, “Ülkedeki her türlü rezilliğe göz yumuyusunuzda, ters köşe yapılmış bir klip mi rahatsız ediyor sizleri, madem o kadar devrimcisiniz, neden susuyorsunuz her şeye? @bulentparlak benim babam bir devrimci olarak öldü işkence gördü akciğer kanseri oldu ülkesi için, siz ne yapıyorsunuz” dedi.

Madem devrimci bir babanız var ve ona saygı duyuyorsunuz. Böyle bir rezalete aziz hatırasını karıştırmayın…

Bağımsız Sinema Merkezi Hilal Cebeci’nin paylaşımından sonra ise açıklamalarına devam etti. Bağımsız Sinema Merkezi, “Bu ülkede göz yumduğumuz, sustuğumuz hiçbir şey yok! Ne yaptığımızı merak ediyorsanız filmlerimizi izleyin. Bu konunun da babanızla bir ilgisi yok. Madem devrimci bir babanız var ve ona saygı duyuyorsunuz. Böyle bir rezalete aziz hatırasını karıştırmayın” diye yazdı…

Hilal Cebeci- Çavbella

https://www.youtube.com/watch?v=QUdlGWtjo80

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler