Ana SayfaÜnlülerHilal Cebeci iddialı Kadınlara da askerlik gelsin!

İlgili Postlar

Hilal Cebeci iddialı Kadınlara da askerlik gelsin!

Son günlerde rahibe montajı ile gündemden düşmeyen Hilal Cebeci iddialı açıklamaları ile yine gündemde. Cebeci şimdi ise askerlik istedi.

1999 yılında ilk albümü ile birlikte Türkiye’de tanınan ve takip edilmeye başlanan Hilal Cebeci, yaptığı açıklamaları ile gündem yaratmaya devam ediyor. Bir dönem Panpiş akımı ile Türkiye’de büyük dikkat çeken Hilal Cebeci, bedelli askerlik tartışmalarının yer aldığı Türkiye gündemine değinerek kadınların da erkekler gibi temel eğitim alması gerektiğini söyledi.

Hilal Cebeci rahibe oldu!

Hilal Cebeci neden rahibe montajı yaptı?

Röportajda neden rahibe fotoğrafı üzerine montaj yaptığı sorulan Hilal Cebeci, bu konuda küçüklükte yaşadığı sorunlara değindi. Panik atak rahatsızlığı yaşadığını ve 4 yıl boyunca bu sorunla yaşadığını söyleyen Cebeci, “Şunu belirtmeliyim ki, her şey çocuklukla başlıyor. Çocukların ruh sağlığına önem vermek çok önemli. Çünkü benim çocukluk yıllarımdan kalma travmalardan oluşan bir durum neticesinde ortaya çıkmıştı. Annem ile babamın kavgaları ve ilgisiz buna neden oldu diyebilirim. Ama şimdi çok şükür iyiyim.” dedi.

Hilal Cebeci kimdir?

Ünlü şarkıcı para nasıl kazanıyor?

Maddi geçim konusunda da oldukça iddialı bir soru yöneltilen şarkıcı, bu soruyu yanıtlamaktan kaçındı. Geçimini nasıl sağladığı konusuna “Zamanında çok yatırım yaptım. Bu konuda akıllı davrandım. Hiç çalışmasam bile hayatımın sonuna kadar yaşayabileceğim maddi güce sahibim. Ben 15 yaşında en önemli şeyin geleceğe yatırım olduğunu öğrendim. Her kuruşumu yatırıma çevirmeyi başardım. Tabii ki mal varlığımı buradan açıklamam ayıp olur. Sonuçta bunu sadece politikacılar yapar.” diyerek genel bir cevap veren şarkıcı, bu açıklamaları ile dikkat çekti.

“Kadınlar da askeri eğitimden geçmeli”

Bedelli askerlik ile ilgili tartışmalara değinen ünlü şarkıcı, askerlik konusunda kadınların da kapsam altında olması gerektiğini söyledi. “Bence her kadın ve erkek, ülkesi için 3 aylık bir askeri eğitimden geçmeli. Çünkü dünya son derece karmaşık bir yer. Bir gün ülkemizi savunmamız gerekirse en azından herkes silah kullanmayı ve savaş eğitimin bilmeli. Bedelli, sadece parası olanlar için olunca adaletsizlik ortaya çıkıyor. Dediğim gibi bir eğitim daha sağlıklı. Unutmayalım ki, Mustafa Kemal Atatürk ülkemizi çok zor şartlarda kurtardı.” diyen ünlü isim bu açıklamaları ile Türkiye’de kadınların askerlik konusundaki durumunun tartışılmasına neden olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler