Ana SayfaÜnlülerHamdi Alkan'ın Eşi Selen Görgüzel Alkan'ın, Cesur Paylaşımı Yürekleri Hoplattı!

İlgili Postlar

Hamdi Alkan’ın Eşi Selen Görgüzel Alkan’ın, Cesur Paylaşımı Yürekleri Hoplattı!

Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel Alkan, en son paylaştığı fotoğrafıyla yine kendine hayran bıraktı. detaylar Haberimizde..

Hamdi Alkan’ın Eşi Selen Görgüzel, Dansı İle Dikkat Çekti!

Hamdi Alkan’ın Eşi Selen Görgüzel Alkan’ın, Cesur Paylaşımı Yürekleri Hoplattı!

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran, Hamdi Alkan’ın güzel eşi Selen Görgüzel Alkan, paylaşımıyla takipçilerini kendine hayran bırakmayı başardı. Kendi Instagram hesabından paylaşım yapan Selen Görgüzel Alkan, yine adından söz ettirdi.

 “Hamdi Paylaşımları Görünce Ne Diyecek Acaba? Kıskançık Krizine Sokacaksınız Adamı.”

Selen Alkan’ın bir takipçisi paylaşıma hemen altına, “Hamdi paylaşımları görünce ne diyecek acaba? Kıskançık krizine sokacaksınız adamı.” yorumunu yaptığı görüldü. Başka bir takipçisi ise, “Değişmeyen tek şey sizin her fotoğrafta bir öncekinden daha güzel çıkmanız” yorumunu yaptı.

Selen Görgüzel kimdir?

Selen Görgüzel Alkan’ işte O Paylaşımı;

 “Ne Yapayım Gidip Eşimin, Kızımın Saçlarınımı Yolayım?

Ünlü Sanatçı Hamdi Alkan eşinin cesur paylaşımlar yapmasına izin vermesi eleştirilerine cevap olarak, “Kadın spor yapıyor, sağlıklı görünüyor. Verdiği fotoğrafın anlamı çok açık: Spor yapan, sağlıklı, dinç bir anne. Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım? Böyle mi mutlu olacaksınız? Hayır, bunu yapmayacağım. Dünya yeterince kötü.” diyerek açıklamada bulunmuştu.

Hamdi Alkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler