Ana SayfaÜnlülerDünyaca Ünlü Oyuncu Halle Berry, Çay Tiryakisi Çıktı!

İlgili Postlar

Dünyaca Ünlü Oyuncu Halle Berry, Çay Tiryakisi Çıktı!

Dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, çay içtiği anları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Berry’nin Türk takipçisi paylaşıma, ne yorum yorum yaptı? detaylar Haberimizde..

Dünyaca Ünlü Oyuncu Halle Berry, Çay İçtiği Anları Takipçileriyle Paylaştı!

Üç defa evlenen ve evliliklerinde mutlu bir süreç yaşama imkanı elde edemeyen Halle Berry, üçüncü eşinden de ayrıldığını önceki yıllarda hayranlarına duyurmuştu.  Açık sözlü bir şekilde yaşadığı ilişkiler ile ilgili düşüncelerini paylaşan Halle Berry, günlük yaşantısını da hayranları için paylaşmaktan vazgeçmiyor. En son X-Men serisinde izleyicilerin karşısına çıkan dünyaca ünlü oyuncu Halle Berry, çay içtiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Halle Berry’nin Çay İçtiği O Anlar;

 “Öyle Sallama Çay Olmaz Halle’ciyim, Sana Halis Demleme Rize Çayı İçtirelim.”

50 yaşına giren, Holly Wood yıldızı ünlü oyuncu Halle Berry çay içtiği anları sosyal medya hesabından paylaşarak Türk takipçilerini şaşkına çevirmeyi başardı. Halle Berry’nin çay paylaşımını gören Türk takipçileri fotoğrafa sessiz kalmayarak yorum yağmuruna tuttu. Halle Berry’nin bir Türk takipçisi paylaşımı kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, “Öyle sallama çay olmaz Halle’ciyim. Sen buraya gel sana halis demleme Rize çayı içtirelim.” yorumunu yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler