Ana SayfaÜnlülerHalle Berry: Çok Acı Ve Istırap Çektim!

İlgili Postlar

Halle Berry: Çok Acı Ve Istırap Çektim!

Üç defa evlenen ve evliliklerinde mutlu bir süreç yaşama imkanı elde edemeyen Halle Berry, üçüncü eşinden de ayrıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde ünlü isim tarafından yapılan açıklamalar ünlü ismin oldukça zorlu bir dönem yaşadığını gösterirken Halle Berry, yaptığı açıklamada son dönemlerde yaşadıklarını anlattı. Daha önce üç defa evlenen ve boşanan Halle Berry yaşadıklarından oldukça pişman olduğunu söylerken hayatı için en büyük keşkelerinin ve pişmanlıklarının evlilikler üzerine olduğunu söyledi.

Mutluluğu Yakalayamadı

50 yaşına giren ünlü oyuncu özellikle evlilik konusunda çok fazla acı yaşadığını ve bu konuda çok üzgün olduğunu söyledi. Çok büyük beklentileri olduğunu ve özellikle her ilişkinin başlangıcında bu konuda umutlu olduğunu söyleyen Halle Berry yaşanan olaylar sonrasında çok hayal kırıklığına yaşadığını da aktardı. Açık sözlü bir şekilde yaşadığı ilişkiler ile ilgili düşüncelerini paylaşan Halle Berry, yaşanan olaylar sonrasında kendini suçlu ve sorumlu hissettiğini söyledi.

“Artık Çocuklarımı Düşünüyorum”

Boşanmalarda en çok çocukları için sorumlu hissettiğini söyleyen Halle Berry, mutlu olmaktan ziyade çocuklarının durumunun kendini çok daha zorladığını ve bu boşanmaların ardından çoğu şeyle baş etmeyi de öğrendiğini söyledi. Şu anda tek hedefinin ve amacının çocukları ile vakit geçirmek ve onların daha iyi bir yaşama sahip olmasını sağlamak olduğunu söyleyen Halle Berry, yaptığı bu açıklamalar ile birlikte ülke gündeminde de oldukça dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler