Ana SayfaÜnlülerEbru Yaşar Sevgililer Gününde Anne Oldu

İlgili Postlar

Ebru Yaşar Sevgililer Gününde Anne Oldu

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar anne oldu. Sevgililer gününde doğum yapan Yaşar’ın ikiz bebekleri dünyaya gözlerini açtı. Hamileliği süresinde nazar olacak korkusuyla bebeklerinin ikiz olacağını kendi ailesi dahi hiç kimseye söylemeyen Ebru Yaşar’ın ailesi ve yakınları için bu durum büyük bir sürpriz oldu.

İkizlerin İsimleri Ne Olacak?

Anneliğe adım atan ve mutluluğu gözlerinden okunan, Yaşar kızına Ebrusu oğluna da Hasan Poyraz adını verdi. Ebru Yaşar, 23 Haziran 2015’de Necat Gülseven’le evlenerek dünya evine girmişti.

Eşine İlginç Hediye

Ebru Yaşar geçenlerde eşine parmak izlerini hediye etmişti. Eşi Necat Gülseven’in doğum gününde verdiği hediye de bir o kadar ilginçti. Saf altından hazırlattığı kol düğmelerinin içine kendi parmak izlerini işletmiş ve doğum gününde eşine hediye etmişti.

Ebru Yaşar Kimdir?

Sevilen sanatçı 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara da doğdu. Aslen Ağrı, Eleşkirtlidir. Memur bir aile çocuğu olan sanatçı, ilkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da daha sonra babasının tayini nedeniyle eğitimini değişik illerde okumak zorunda kaldı İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuar bölümü sınavlarına giren sanatçı bu bölümü kazandı.

Türk müziği bölümü okuyarak mezun olan ünlü sanatçı, ilk olarak İbrahim Tatlıses’le çıkardığı Seni Anan Benim İçin Doğurmuş adlı şarkısıyla müzik dünyasına adımını attı ve ses getirdi. Bu Sahilde isimli çıkardığı ilk albümüyle Magazinciler Derneğinden ’Yılın kadın sanatçısı’ ödülünü alan sanatçı, daha sonra yılın en iyi şarkısı ödüllerini kazandı ve şöhretin kapılarını da araladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler