Ana SayfaÜnlülerErkan Petekkaya'dan Ünlü Şovmene İlginç Eleştiri

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya’dan Ünlü Şovmene İlginç Eleştiri

Erkan Petekkaya televizyon dizilerinde sıkça gördüğümüz gözde oyuncularından birisi. Birçok dizide başrol oynayan Petekkaya oynadığı rollerde çoğunlukla başarılı oldu. Oynadığı her karakterin hakkını veren sanatçı, izleyicisinden tam not almayı başarırken, kısa süre içerisinde de ekranların en çok aranan yüzlerinden birisi oldu.

Başarılı oyunculuğuyla, duruşu ve karakteristik yapısıyla dikkatleri üzerinde toplayan sanatçı Özel yaşamını çok gözler önünde yaşaması sevmiyor ve aile yaşamına önem veren bir yapıya sahip. Kendisine gelen bütün projeleri eşi Didem Petekkaya’yla paylaşan sanatçı eşinin onayını alarak kabul ettiğini açıkladı. Pazartesi geceleri Paramparça isimli dizinin başrolünde oynayan Petekkaya,  yaptığı son açıklama ile oldukça şaşkınlık yarattı.

Yaptığı Açıklama Şok Etti

Erkan Petekkaya, Cem Yılmaz hakkında yaptığı çarpıcı ve bir o kadar ilginç açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın çektiği ve yeni vizyona girecek filmi Arif ve 2016 için şoke eden sözler söyledi.

Cem Yılmaz için gördüğüm en iyi şovmenlerden biridir diyen Petekkaya, Cem Yılmaz’ın hiçbir filmini beğenmediğini ifade etti. Petekkaya üstelik Cem Yılmaz’dan iyi bir film de çıkacağına inanmadığı sözlerine ekledi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz hakkında yaptığı bu ilginç açıklama, kamuoyunda şok etkisi yaparken, Petekkaya’nın neden böyle bir açıklama yaptığı da merak konusu oldu. Sosyal medyada da çok konuşulan bu sözlerden sonra şimdi dikkatler Cem Yılmaz’a çevrildi. Acaba ünlü komedyen bu sözlere ne cevap verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler