Ana SayfaDedikoduLerzan Mutlu ve Şule Zeybek, Renkli Sayfalar'ın yeni sunucuları oldu

İlgili Postlar

Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek, Renkli Sayfalar’ın yeni sunucuları oldu

Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt’ın sunumu ile ekranlara gelen Renkli Sayfalar isimli magazin programında çok önemli bir değişikliğe gidildi. Program yeni döneme Şule Zeybek ve Lerzan Mutlu ile başlıyor. Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunumu ile hafta içi her sabah yayınlanan Renkli Sayfalar isimli magazin programı, yeni döneme önemli bir değişiklik ile başlıyor.

Müge Dağıstanlı ile  Gülşen Yüksel Salt’ın yol ayrımına gideceği kesinleşti. Hatta bu isimlerin yerine gelecek isimler de belli olmuştu. Ancak, Yeni formatı ile ekranlara gelecek olan Renkli Sayfalar’ı eski Kültür Bakanı  Namık Kemal Zeybek’in kızı Şule Zeybek ile Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay’ın sunacağı iddia edilmişti. Şimdi ise, Asena Atalay’ın programı sunmayacağı kesinleşti.

Magazinn.com’un haberine göre; programda Şule Zeybek ile birlikte Lerzan Mutlu yer alacak. Önceden de Söylemezsem Olmaz isimli programın moderatörlüğünü yapan Lerzan Mutlu, programın yeni sezonunda yer almamıştı. Mutlu, yeni programı Renkli Sayfalar için ilk deneme çekimlerini yaptı. İçerik olarak da kendini yenileyen programın yeni formatı izleyicileri tarafından merakla bekleniyor.

Renkli Sayfalar isimli magazin programı, hafta içi her sabah Kanal D ekranlarında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunumu ile ekranlara geliyor. Her gün farklı farklı konuklar ağırlayan program, yeni sezonda tamamen farklı bir fotmatta, yeni sunucuları ile yayınlanacak.

Lerzan Mutlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler