Ana SayfaDizilerAngelina Jolie ve Cristiano Ronaldo'nun rol alacağı Türk dizisi başlıyor

İlgili Postlar

Angelina Jolie ve Cristiano Ronaldo’nun rol alacağı Türk dizisi başlıyor

Oyuncu Angelina Jolie ve futbolcu Cristiano Ronaldo’nun rol alacağı Suriyeli bir ailenin dramını anlatan Türk yapımı dizi başlıyor. Dizinin çekimleri Gaziantep’te başlıyor. Detaylar haberimizde…

Dünyaca ünlü güzel oyuncu Angelina Jolie ve dünyaca ünlü başarılı futbolcu Cristiano Ronaldo’nun da rol alacağı, konu olarak ülkesindeki iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli bir ailenin dramını işleyen Türk dizisi için adım atıldı. Üç sezonluk iddialı dizinin çekimlerine Gaziantep’te başlandı.

“Hayat Köprüsü” ismi verilen dizide Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie, Nensi Ajram gibi dünyaca ünlü sanatçı ve sporcular rol alıyor. Dizi, Türkiye’nin yanı sıra, Latin Amerika ve Ortadoğu ülkelerinde de yayınlanacak.

Sosyal sorumluluk projesi olan dizi için birçok oyuncu ile görüşüldü. Dizide dünyaca ünlü sürpriz Hollywood yıldızlarının yanı sıra, Yeşilçam’ın emektar oyuncularının da rol alması bekleniyor.

 

Dizinin yönetmeni Eyüp Dirlik, “Şu anda fragman çekimleri için buradayız. Nisan ayının ilk haftası çekimlerine başlayacağız. Dizimizin konusu  Suriye’den  Türkiye’ye yani  Gaziantep’e göç etmiş bir ailenin gerçek yaşam hikayesidir. Ailenin burada yaşadıkları, aşkı, işi, mesleği gibi konuları işleyeceğiz. Dizinin ismi olan Hayat Köprüsü’nden yola çıkacak olursak, ya orada kalıp öleceksiniz ya da bu tarafa gelip yaşayacaksınız.” diye konuştu.

Oyuncu kadrosunun oldukça geniş olduğunu ifade eden Dirlik, “Yerli ve yabancı birçok ünlü oyuncu ile çalışacağız.  Cristiano Ronaldo,  Angelina Jolie, Nensi Ajram’ın yanı sıra  Perihan Savaş,  Hülya Koçyiğit ve birçok sürpriz isim dizide yer alacak. Bu bir sosyal sorumluluk projesi olduğu için bu oyuncular, konuk oyuncu olarak dizide yer alacak.” dedi.

Dizinin Gaziantep’te çekilmesinin nedeninin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in “Şimdi  Gaziantep’e Gelme Zamanı” çağrısın olduğunu anlatan yönetmen Eyüp Dirlik, “Bizi davet etti, biz de geldik.  Gaziantep savaş sonrası  Suriye’den en fazla göçü alan şehir.  Gaziantep Halep demek aslında, çok yakın çünkü.  Gaziantep’in Suriyelileri sahiplenmesi, aş vermesi, iş vermesi çok önemli.” dedi.

Gaziantep’te çekimlerine start verilen “Hayat Köprüsü” isimli Türk dizisi, gerek zengin oyuncu kadrosu, gerekse sın derece etkileyici konusu ile ekranlara damgasını vuracak gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler