Ana SayfaÜnlülerNo: 309 35. Bölüm Nasıl Geçecek? Lale, Onur'u Affedecek Mi?

İlgili Postlar

No: 309 35. Bölüm Nasıl Geçecek? Lale, Onur’u Affedecek Mi?

Fox TV ekranlarında yayınlanan No: 309 35. bölüm ile ekranlara gelecek. No: 309 35. bölümde neler olacağı noktasında uzun zamandan beri farklı soru işaretleri bulunurken yayınlanan fragman ile birlikte yeni bölümde yaşanacak olaylar da şimdiden öğrenildi.

No: 309 35. Bölüm Yine Olaylı!

Lale ile Onur arasındaki aşk çok güçlü olsa da iki ismin bugüne kadar birbirine karşı gelmesi, mutlu anların da kaçırılmasına neden oldu. Fakat yeni bölümde Lale ile Onur arasındaki tüm buzların eridiğini ve 2 ismin yeni bir aşka yelken açtığı görülüyor. Özellikle Onur tarafından yapılan jestler Lale’nin çok mutlu olmasını sağlarken iki isim yeni bir mutlu dönemi başlıyor.

No: 309 35. Bölüm Yine Entrika Dolu!

Yeni bölüm fragmanına göre yeni olaylar ise şöyle oluyor;

Özellikle Lale ile yaşadığı sorunu çözmek isteyen Onur, tartışma yaratan sözleşmeleri iptal edeceğini söyler. Onur tarafından atılan bu adım ise Lale’nin onu affetmesini ve 2 ismin arasının düzelmesini sağlar. Bu gelişme üzerine planları iptal olan ve sinirlenen Betül ve Pelinsu ise yeni planlar yapmaya başlar.

Lale ve Onur sorunların ortadan kalkmasıyla birlikte yeniden mutlu bir sayfa açarken bu çiftin mutluluğu çoğu kişiyi rahatsız eder ve yeniden engeller bu çiftin önüne gelmeye başlar. 14 Şubat nedeniyle Sevgililer Günü heyecanı yaşayan çift, romantik anlar yaşar. Yine bu anlar da yeni bölümün en dikkat çeken bölümlerinden olacak.

No: 309 Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

No: 309’un yayınlanan 34. bölümde ise özellikle Onur ve Lale’nin ailesine karşı rol yapmaya devam etmesi ekranlara gelmişti. Lale’nin gönlünü almaya çalışan Onur bu konuda farklı sürprizler yapmayı planlarken Lale’nin evet demesi için çabalamıştı. Onur ve Lale’yi ayırmak için planlar yapan Betül ve Erol ise iki ismin beraber olmaması adına var güçleriyle savaşır.

No: 309 35. Bölüm Fragmanı

Fox TV tarafından yayınlanan No: 309 35 bölüm tanıtımı ise şöyle ekranlara geldi;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler