Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Atiye ölümden döndü!

İlgili Postlar

Şarkıcı Atiye ölümden döndü!

Ünlü şarkıcı Atiye, konuk olduğu radyo programında mekandaki devasa cam kapının bir anda kırılması ile ölümden döndü. Camın tuz buz olmasıyla korku dolu anlar yaşayan Atiye, “Cam tuz buz oldu. Nazar değdi sanırım, çok korktum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Atiye ölümden döndü

Şarkıların renkli sesi ünlü şarkıcı Atiye ölümden döndü. Bir radyo programına konuk olarak katılmak için gittiği mekanda stüdyonun dev camının bir anda patlayıp tuz buz olması Atiye’nin ölümden dönmesine neden oldu.

Korku dolu anlar yaşadı

Camın bir anda patlaması ile neye uğradığını şaşıran Atiye, su içirilerek sakinleştirildi. Olayın etkisinden bir süre kurtulmayan Atiye, kendine geldikten sonra programa devam etti.

Nazar değdi

Program bitiminde habercilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, ölümden döndüğü olayla ilgili “Herhalde nazar değdi diye düşünüyorum. Nasıl olduğunu anlamadım. Sanırım sebebi sert esen rüzgar.” diye konuştu. Atiye, olayın ardından su içerek zar zor kendine geldi.

Son zamanlarda birçok ünlü şarkıcı arasında müzik listeleri rakamları kavgalarının yaşanması ile ilgili konuşan Atiye, bu konudaki habercilerden gelen sorulara “Ben çok takip etmiyorum. Oturup bu listeleri araştıran biri değilim. Listelerde olmak için müzik yapmıyorum. Müzikte hiçbir zaman rekabet olmamalı. Doğru müzik yapıldığından zaten rekabet olmaz. Herkesin kendine ait bir tarzı var. Ben bütün sanatçı dostlarıma saygı duyuyorum. Ama ben kendi çizgimi koruyorum.” diye yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler