Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ'dan eşiyle arasındaki yaş farkını eleştirenlere videolu yanıt!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’dan eşiyle arasındaki yaş farkını eleştirenlere videolu yanıt!

Pınar Altuğ, kendisinden yaşça küçük eşi Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkını sürekli eleştirenlere cevap niteliği taşıyan bir video paylaştı. Güzel oyuncu, paylaşımı ile “aşk engel tanımaz” mesajı verdi. Detaylar haberimizde…

42 yaşındaki ünlü oyuncu Pınar Altuğ ve 33 yaşındaki kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Yağmur Atacan çifti, sık sık aralarındaki yaş farkına vurgu yapılması nedeni ile sıkıntılı zamanlar yaşıyor. Dokuz yıllık evli olan ve evliliklerinden Su ismini verdikleri bir kız çocukları dünyaya gelen Altuğ ve Atacan çifti, kendilerine yapılan tüm eleştirilere rağmen mutlu evliliklerini sürdürüyorlar.

Evlendikleri günden bu yana sürekli eleştirilen Pınar Altuğ, kendilerini eleştirenlere sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir video ile yanıt verdi.

Pınar Altuğ’un yayınladığı videoda kimi kilo olarak, kimi boy olarak, kimi maddi olarak, kimi evlilik sayısı olarak, kimi de yaş olarak birbirlerinden çok farklı çiftlerin mutlulukları teması işleniyor. Altuğ’un bu videoyu yayınlaması, “aşk engel tanımaz” mesajı verdiği şeklinde yorumlandı.

İşte o videodan bir kare…

Pınar Altuğ kimdir?

Yağmur Atacan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler