Ana SayfaDedikoduÇağla Şıkel, Hakan Akkaya ile öpüştüğü görüntüyü açıkladı

İlgili Postlar

Çağla Şıkel, Hakan Akkaya ile öpüştüğü görüntüyü açıkladı

New York moda haftasında Hakan Akkaya ile öpüşme fotoğrafı çıkan ünlü manken Çağla Şikel, konu hakkında açıklama yaptı. Renkli Sayfalar’a konuşan Şikel, “O sırada yanaktan öpüşecektik öyle denk geldi” diye bir açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz hafta düzenlenen New York moda haftasında podyumda boy gösteren ünlü manken Çağla Şikel, Hakan Akkaya ile olan öpüşme görüntüsünün ortaya çıkması ile haftanın en çok konuşulan ismi haline gelmişti. Şikel, konu hakkında Renkli Sayfalar’a açıklama yaptı.

Moda haftasına damga vuran fotoğraf hakkında da açıklama yapan Çağla Şikel, “Yanlış denk geldik. O sırada yanaktan öpüşecektik öyle denk geldi. Bunun konuşulması çok enteresan. Bu kadar bir başarı elde ettikten sonra sadece o fotoğrafın konuşulması enteresan. Herkes istediği yorumu yapabilir. Herkesin kendi bakış açısıdır. Defiledeki başarıyı görmek isteyen onu görür, öpüştüğümüzü görmek isteyen onu görebilir yani. Sıkıntı yok.” diye konuştu.

Defile sonrası New York sokaklarında gezen Çağla Şikel, kendisi için değil ama çocukları için alışveriş yaptığını dile getirdi.

Çağla Şıkel kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler