Ana SayfaÜnlülerBuse Varol'dan hamilelik açıklaması

İlgili Postlar

Buse Varol’dan hamilelik açıklaması

Buse Varol’dan hamilelik açıklaması… Alişan ile geçtiğimiz aylarda evlenen ve şimdilerde bebek bekleyen güzel oyuncu Buse Varol, hamileliği ve Alişan’a dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Buse Varol’un hamileliği nasıl gidiyor? Alişan ile arası nasıl? Alişan nasıl bir baba adayı? Detaylar haberimizde…

Alişan İle Buse Varol Bebekleri İçin Akmerkez’de!

Buse Varol’dan hamilelik açıklaması

Geçen Mayıs ayında ünlü türkücü Alişan ile İstanbul’da bulunan lüks bir otelde son derece görkemli bir düğün töreni ile dünya evine giren güzel oyuncu Buse Varol, şimdilerde beş buçuk aylık hamile. Alişan ve Buse Varol çifti, anne ve baba olmak için gün sayıyor.

Alişan kimdir?

Çocuğumuz Vivaldi, Chopin dinliyor

Anneliğe hazırlanan güzel oyuncu Buse Varol, Günaydın’dan Okan Filizçay’ın sorularını yanıtladı. Varol, Alişan ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Eşi Alişan’ın çok heyecanlı ve ilgili olduğunu söyleyen Buse Varol, “Çocuğumuz Vivaldi, Chopin dinliyor.” dedi.

Buse Varol Kimdir?

Ağlayarak aile ve arkadaş çevremizi aradık

Buse Varol, yaptıkları test sonucunda hamile olduğunu öğrendiğinde neler yaptığını anlatarak “Ağlayarak aile ve arkadaş çevremizi aradık. Annem rüyasında hamile olduğumu gördüğünü söyledi, ben de “Rüya değil, gerçek” dedim.” diye konuştu.

Alişan çok heyecanlı ve biraz panik

Alişan’ın çok heyecanlı ve biraz panik olduğunu söyleyen Varol, ” Alişan, bir şey olacak mı! Aman sağlıklı olsun. Onu yapma, şunu yapma diyor” dedi.

Alişan’ı medyada maço olarak yansıttılar

Alişan’ın medyada maço yansıtıldığını, ancak gerçekte hiç öyle olmadığını belirten eşi Buse Varol, “Röportajlarda saptırılan açıklamalarla gerçeğin alakası yok. Çok komik, eğlenceli ve düzgün biri. Bana “Senin karışılacak bir şeyin yok. Aslında maço değilim ama beni öyle yansıttılar.” diye konuştu.

Alişan ile geçtiğimiz aylarda evlenen ve şimdilerde bebek bekleyen güzel oyuncu Buse Varol, hamileliği ve Alişan’a dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Buse Varol ve Alişan çifti, şimdilerde ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Anne ve baba olma heyecanı yaşayan Alişan ve Buse Varol, bebekleri için hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Ünlü çifti, geçtiğimiz haftalarda alışverişte görüntülenmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler