Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola'dan bebek açıklaması

İlgili Postlar

Ezgi Mola’dan bebek açıklaması

Ezgi Mola’dan bebek açıklaması geldi. Oyunculuk sektörünün önde gelen isimlerinden Ezgi Mola, bebek açıklaması yaptı. Ezgi Mola, konu hakkında yaptığı açıklamada “O duyguyu aklım almıyor, heyecandan ölüyorum!” şeklinde ifadeler kulandı. Detaylar haberimizde…

Oyuncu Ezgi Mola Evleniyor Mu?

Ezgi Mola’dan bebek açıklaması

Alanında sergilediği üstün oyunculuk performansının yanı sıra, sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımları ile dikkat çeken ünlü oyuncu Ezgi Mola, bebek açıklamasında bulundu. Organize İşler 2 filminde rol alan ve Lerzan karakterine hayat veren Ezgi Mola, bir dergiye kapak oldu.

Ezgi Mola Kimdir?

O duyguyu aklım almıyor heyecandan ölüyorum

Ezgi Mola, kapağı olduğu dergiye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir çocuk sahibi olmayı çok istediğini ifade eden Ezgi Mola, “Çocuğumla beraber büyümek istiyorum. Bir köpeğim olduğunda, o benim yüreğimi sızlatıyor. Çocuğum olduğunu düşünüyorum, o duyguyu aklım almıyor heyecandan ölüyorum.” diye konuştu.

Sadece merhamet ve vicdan kalacak

Sözlerine devam eden Ezgi Mola, “Star bir kadının, kış gelince pijamasının üzerine çoraplarını çekip uyuyor olduğunu görmek bana kendimi iyi hissettiriyor. Teknolojinin geldiği durumu hem çok heyecanlı hem de çok korkutucu buluyorum. Bilim insanları, 100 yıl içerisinde zaten yapay zekanın insanın yapabildiği her şeyi yapabileceğini öngörüyor. Sadece merhamet ve vicdan kalacak. Çok titizim, temizlik yapmadan edemiyorum. Organize İşler 2 çekiminde takma tırnak takıldı, hayatım durdu temizlik yapamadığım için!” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler