Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy Koronavirüs Korkusuna Kesenin Ağzını Açtı!..

İlgili Postlar

Bülent Ersoy Koronavirüs Korkusuna Kesenin Ağzını Açtı!..

Çin’in Vuhan kentinden önce tüm dünyaya sonrada Türkiye’ye yayılan koronavirüs salgınına karşı insanlar çeşitli önlemler alırken, ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, önlemi ise dudak uçuklatan cinsden. Ünlü sanatçı, Sarıyer’deki lüks villasını virüsden dezenfekte etmek için ne kadar ödedi? Detaylar Haberimizde..

Diva Bülent Ersoy’un 30 bin TL’lik Alışverişi!

Bülent Ersoy Koronavirüs Korkusuna Kesenin Ağzını Açtı!..

Koronavirüs salgını, 11 bin 300’den fazla insanın ölümüne sebep olurken, ortalama 275 bin insana da bulaştığı ortaya çıktı. En sonunda Türkiye’ye de sıçrayan koronavirüs’ün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamada 670 vatandaşımızda tespit edildiğini söylemişti. Koronavirüs ülkemizde 9 can alırken ünlü ünsüz herkesin önlemler had safhaya ulaştı.

Önlemleri almaya başlayan biride Türkiye’nin güçlü seslerinden Bülent Ersoy, kesesinin ağzını açtı.

Bülent Ersoy kimdir?

bülent ersoy ile ilgili görsel sonucu

Bülent Ersoy 25 bin TL’ye Evini Temizletti!

Hemen hemen herkesi Sirkeli ve çamaşırlı sular ile yaşadıkları evlerini temizlerken pek çok  kişi de evlerini dezenfekte ettirmek için çeşitli özel şirketlerle çalıştı. Diva lakaplı Bülent Ersoy oldu.

Milliyet’te yer alan özel habere göre ünlü sanatçı Bülent Ersoy, koronavirüs sebebiyle Sarıyer’deki yaşadığı evini tepeden tırnağa dezenfekte yaptırmak için kesenin ağzını açtı. Ortalama 25 bin TL para ödediği öğrenilen diva Bülent Ersoy, evine kendini kapattığı için restoranları ayağına getirttiği de öğrenildi.

Devamlı gittiği kebapçıyı da evine çağıran Bülent Ersoy’un, mart ayı son haftasındaki Denizli konserinin olması halinde uçak yerine kiralayacağı VIP araçla hareket edecek.

bülent ersoy ile ilgili görsel sonucu

Bulent-Ersoy-Koronavirus-Korkusuna-Kesenin-Agzini-Acti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler