Ana SayfaÜnlülerAfili Aşk'la Veda Eden Çağlar Ertuğrul'un Yeni Projesi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Afili Aşk’la Veda Eden Çağlar Ertuğrul’un Yeni Projesi Belli Oldu!

Kanal D’nin ilk yayınladığı dönemlerinden en popüler dizileri arasında olan Afili Aşk’ın final kararı alması başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’u harekete geçirdi. Geçtiğimiz perşembe akşamı dizinin final yapmasıyla yakışıklı oyuncu, yeni projesi için kollarını sıvadı. Çağlar Ertuğrul hangi projede yer alacak? Detaylar Haberimizde..

Çağlar Ertuğrul: Kadın Olsam Erkeklere Bakmam!

Oyuncu Çağlar Ertuğrul’un Yeni Projesi Belli Oldu!

Afili aşk’da seneryo konusu sıkıntıları başlamışken  diziyi önce Kanal D, Çarşamba’dan Cumartesi’ye, sonra da Perşembe gününe alarak seti sürdürmek için elinden geleni yapmıştı. Ancak dizinin  reytinglerde bir düzelme ortaya çıkmayınca senaryodaki sıkıntılarda büyüyünce  Afili Aşk dizisi kaçılmaz son geldi ve final kararını alındı.

Çağlar Ertuğrul meryem uzerli ile ilgili görsel sonucu

Reyting kurbanına yenik düşen Afili Aşk dizisinin hayranlarını üzen haber tez ulaştı. Kanal d yönetimi dizinin fişini çekince, yapımcı final kararı verdi. Finali yapılan baş rol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, yepyeni projelere göz kırpmaya başladı bile.

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Çağlar Ertuğrul: “Afili Aşk’ta Kerem Olmak Çok Keyifliydi! “

Sosyal medya hesabından takipçileri için paylaşım yapan yakışıklı oyuncu Çağlar Ertuğrul, yazdığı veda paylaşımı ile hayranlarını duygu seline boğdu..

Çağlar Ertuğrul ile ilgili görsel sonucu

İşte Çağlar Ertuğrul Veda mesajı;

“Bu akşam son kez Afili Aşk! 38 bölümdür bizi ekranda yalnız bırakmayan, güzel destek mesajları atan, setimize ziyarete gelen, hediyeler getiren herkese teşekkürler! Küresel zor günlerin yaşandığı bu zamanda dilerim bir kez daha yüzünüzde gülümsemeye sebep oluruz. 1 sene boyunca heyecanla ve özveriyle çalışan kamera arkasındaki tüm ekip arkadaşlarım ve son derece yetenekli rol arkadaşlarım; hepiniz harikaydınız! Nice işlerde buluşmak ümidiyle. Son olarak, bana Kerim’i emanet eden yapımcımıza, kanala, yönetmenimize ve senaristlerimize çok teşekkürler. Afili Aşk’ta Kerem olmak çok keyifliydi! Sevgiyle ve sağlıkla kalın” 

Çağlar Ertuğrul ile ilgili görsel sonucu

Çağlar Ertuğrul’un Yeni Partneri Meryem Uzerli mi Olacak?

Sosyal medya hesabından dizisi Afili Aşk’ın finali için veda paylaşımı yapan oyuncu Çağlar Ertuğrul, takipçilerine sürpriz haber paylaşarak yeni işi için görüşmelere başladığınıda açıkladı.

Birsen Altuntaş’ın yapmış olduğu özel habere göre, ünlü yönetmen Olgun Özdemir, yeni filminde güzel oyuncu Meryem Uzerli ve Çağlar Ertuğrul’u birlikte oynatmak istiyor. Yeni projenin ne zaman başlayacağı henüz belli değilken, 33 yaşındaki Çağlar Ertuğrul ve Meryem Uzerli’nin başrolü paylaşıp paylaşamayacağı ise merak konusu oldu.

Meryem Uzerli kimdir?

Çağlar Ertuğrul meryem uzerli ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler