Ana SayfaÜnlülerDiva Bülent Ersoy’un 30 bin TL’lik Alışverişi!

İlgili Postlar

Diva Bülent Ersoy’un 30 bin TL’lik Alışverişi!

Diva Bülent Ersoy önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendi. 30 bin TL’lik alışveriş yapan diva aşk hayatıyla ilgilide açıklamalar yaptı.

Birçok sipariş verdi

Geçtiğimiz gün çıktığı alışveriş turunda divanın ilk adresi Nişantaşı’nda bir kürk mağazası oldu. Dünya starları Rihanna, Kendall Jenner, Gigi Hadid gibi bol uzun mont modasına Bülent Ersoy da katıldı. Servet harcadığı ve özel olarak yaptırdığı montun farklı renklerini de sipariş etti. Montun yanı sıra birçok kürk siparişi de verdi. Lükse düşkünlüğü ile de tanınan diva kürk mağazasından sonra bir aksesuar mağazasına uğradı. Aksesuar mağazasında yaklaşık 30 bin TL’lik alışveriş yapan Ersoy, mağazada bütün ilgiyi üstüne çekmeyi başardı.

“Bu yıl benim açımdan iyiydi”

Diva muhabirlerin “2019 yılı sizin için nasıl geçti?” sorusuna “Bu yıl gerçekten benim açımdan çok güzeldi” şeklinde yanıt verdi.  Ersoy daha sonra kendisine sorulan “ 2020 yılında mutluluk ve aşk bekliyor musun?” sorusuna muhabirlere takılarak “Hani kim var ki? Ortalıkta kimse yok. Siz bana birini bulun” yanıtını verdi.

Diva Bülent Ersoy önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendi
Diva Bülent Ersoy önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler