Ana SayfaÜnlülerTesettürlü Nilay Dorsa’ya Büyük Alkış

İlgili Postlar

Tesettürlü Nilay Dorsa’ya Büyük Alkış

2019 yılı itibariyle adından çok söz ettiren gündemden düşmeyen Nilay Dorsa, yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor.“Boomerang”  isimli oyunuyla tiyatroda “Çaka” isimli şarkısıyla müzikli sahnelerde ve güzelliğiyle podyumlarda Nilay Dorsa fırtınası esti. Tesettürlü Nilay Dorsa büyük beğeni topladı.

2019’un son gelini tesettürlü Nilay Dorsa

Ankara’da gerçekleştirilen ve Şebnem Schaefer, İpek Tanrıyar, Wilma Elles, gibi mankenlerin yer aldığı defilede Gelinlik, Kaftan ve abiye kıyafetler sergilenirken Nilay Dorsa dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Giydiği gelinlikle podyuma çıkan Nilay Dorsa “Gelinlik giymek beni hep farklı boyuta taşıyor içimde kelebekler uçuşuyor, gelinlikle içimde hep bir bahar havası var. Sanırım yer aldığım defilede magazin dünyasının 2019 yılının son gelini olarak salındım, 2020 ne olur belli olmaz ben sürprizlerle doluyum, anne olmayı çok arzu ediyorum, nikah masasına oturabilirim” dedi.

Tesettürü çok yakıştırdılar

Yapılan defilede tesettür kıyafetleri de sunan Nilay Dorsa, izleyicilerden uzun süren bir alkış aldı. Nilay Dorsa’nın tesettür kıyafetiyle podyumda yer almasıyla kısa bir süre sessizlik olurken ardından bir alkış furyası koptu. Tesettür kıyafetlerini Nilay Dorsa’ya çok yakıştıran davetliler, ünlü isme ilgileriyle de bunu gösterdiler. Tesettüre girmeye uzak olmadığı vurgusunu da yapan Nilay Dorsa, bunun içinde olan bir durum olduğu ve her anda kapanabileceğini ifade etti. “Caka” isimli şarkısını da bu kez podyumda seslendiren Nilay Dorsa, söylediği şarkılarla defilenin en güzel rengi oldu.

Nihal Dorsa, yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor
Nilay Dorsa, yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler