Ana SayfaÜnlülerFatma Turgut Ünlü Markanın Yüzü Oldu!

İlgili Postlar

Fatma Turgut Ünlü Markanın Yüzü Oldu!

Türk Rock müziğinin sevilen isimlerinden Fatma Turgut ünlü bir markanın yüzü oldu. Başarısıyla adından büyük bir övgüyle bahsettiren ünlü sanatçı markayla yaptığı iş birliği üzerine kamera karşısına geçti. Böyle bir projede yer almaktan mutlu olduğunu dile getiren ünlü sanatçı çekim sonrasında açıklama yaptı. İşte Fatma Turgut’un o açıklamaları;

Konserlerine Ara Vermeden Devam Ediyor

Rock müziğin sevilen isimlerinden Fatma Turgut çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son iki aydır yoğun bir konser programına sahip olan ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde dinleyicileriyle buluşan ünlü sanatçı geçtiğimiz aylarda sürpriz bir düet çalışmasına imza atmıştı.

Fatma Turgut Palavra Palavra İle Kulaklarımızın Pasını Silecek

Fatma Turgut’tan Büyük Sürpriz

Single çalışmalarına ve konserlerine ara vermeden devam eden Fatma Turgut geçtiğimiz ay büyük bir sürprizle dinleyicilerine merhaba dedi. Ünlü sanatçı bir süredir müziğe ara veren ve yeniden başlamak için hazır olan Can Baydar ile düet çalışmasına imza attı. İkilinin “Yangın Yeri” adını verdiği parça dinleyenler tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Can Baydar Kimdir?

Fatma Turgut Ünlü Markanın Yüzü Oldu!

Türkiye’nin en çok sevilen sanatçılarından olan Fatma Turgut, Zamansız ve özgür ruhu, asi ve dinamik çizgileri ile dikkat çeken Harley- Davidson’ın bu seneki reklam yüzü oldu. Markayla yaptığı anlaşma sonrasında çekimler için kamera karşısına geçen Fatma Turgut “Harley- Davidson ben de dahil herkesin sahip olmak istediği bir ayakkabıydı.
Şimdi bu marka ile çalışmak hem heyecan hem de gurur verici. Harley-Davidson botları ile
sahnede daha sağlam adımlar atacağım” açıklamasını yaptı.

Fatma Turgut Kimdir?

Fatma Turgut Ünlü Markanın Yüzü Oldu!
Fatma Turgut Harley- Davidson Çekimleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler