Ana SayfaÜnlülerEnis Arıkan'ın Ti'ye Aldığı Aleyna Tilki'den Gecikmeyen Cevap!

İlgili Postlar

Enis Arıkan’ın Ti’ye Aldığı Aleyna Tilki’den Gecikmeyen Cevap!

Oyuncu Enis Arıkan, geçen günlerde popçu Aleyna Tilki’li sohbeti ile Instagram canlı yayınında takipçileri ile buluştu. Canlı yayın boyunca Enis Arıkan’ın Ti’ye Aldığı Aleyna Tilki’den Gecikmeyen Cevaplar geldi! Detayları Haberimizde..

Aleyna Tilki, Pembe Mini Şortuyla Direk Üstünde Poz Verdi..

Enis Arıkan’ın Ti’ye Aldığı Aleyna Tilki’den Gecikmeyen Cevap!

Yakışıklı oyuncu Enis Arıkan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir ünlü. İçinde bulunduğumuz  karantina günlerinde ise tüm hayatını Instagram’dan yayınlamaya devam ediyor. Enis Arıkan’ın Canlı yayın boyunca Ti’ye Aldığı Aleyna Tilki’den Gecikmeyen Cevaplar peş peşe geldi.!

Enis Arıkan Kimdir?

Enis Arıkan’ın evde karantinası devam ederken yaptığı aktivitelerden biride sosyal medyada haftada bir yarışma yapması oldu. Kazanan da takipçisi ödül olarak da kendisiyle korona virüs salgını biter bitmez yemeğe çıkacaklar.

Aleyna Tilki Şarkısını Anlamayanlara Vizyonsuz Dedi!

Yakışıklı oyuncu, ilk yarışma yayınında magazin sorularından bir tanesinde cevabı Aleyna Tilki olan bir soru sormuştu. Yanıt için yarışmacılara kopya vermeyide ihmal etmeyen Enis Arıkan,  Aleyna Tilki’yi fena ti ye almıştı. Genç popçu Aleyna Tilki’nin ise yakışıklı oyuncuya cevabı  gecikmedi.

Enis Arıkan; “…Tweetini Kim Atmıştır?”

Enis Arıkan canlı yayın oyununda “Arkadaşlar, ‘Ben dünyada en çok harcama yapan kişiyim. Kendime harcadım’ tweetini kim atmıştır?” sorusunu sordu.

Yakışıklı oyuncu, Aleyna Tilki yanıtını bilemeyen yarışmacılara ipucu verirken ise şöyle söyledi.

Aleyna Tilki kimdir?

“Küçük Onur Gibi BiŞey”

“Ünlü pop şarkıcımız bu kişi. Yaşı çok küçük. Bol bol tweet atıp ortalığı karıştırıyor. Yaşı hiçbir şeye tutmuyor. Küçük Onur (bir döneme damga vuran şarkıcı Onur Sarıkaya) gibi bir şey”

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, yakışıklı oyuncu’ya cevabında ise ters yapmak yerine kendisini övdü. Aleyna Tilki’nin, ”Çok şeker, tweet’lerim meşhurdur evet” yanıtı yine olay oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler