Ana SayfaÜnlülerSümer Ezgü'nün Canlı Yayındaki Talihsiz Kazası!

İlgili Postlar

Sümer Ezgü’nün Canlı Yayındaki Talihsiz Kazası!

Türk halk müziğinin sevilen sesi Sümer Ezgü, karantina günlerinde canlı yayın sohbet furyasına katılan ünlülerden. Sümer Ezgü’nün Canlı Yayındaki Talihsiz Kazası! Detayları Haberimizde..

Sümer Ezgü’nün annesi vefat etti!

Sümer Ezgü’nün Canlı Yayındaki Talihsiz Kazası!

Antalya’da yaşamını sürdüren Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Sümer Ezgü, karantina sürecini daha verimlik geçirmek içinsosyal medya üzerinden canlı yayına konuk oldu. Sümer Ezgü’nün Canlı Yayındaki Talihsiz Kazası! Nasıl gerçekleşti?

Sümer Ezgü’nün Güldüren Canlı Yayın Kazası!

Ünlü Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü, Kabataş Erkek Lisesi Dernek Başkanı Anıl Cansızoğlu’nun video paylaşım sitesindeki canlı yayınına konuk olarak evinden bağlantı kurdu. Ünlü sanatçı tam da sohbet esnasında sandalyede oturduğunu düşünerek arkasına yaslanmak isterken, üzerinde oturduğu tabureden arka üstü düşüverdi.

“Böyle Bir Kaza İlk Defa Oluyor”

Sümer Ezgü’nün canlı yayında düştüğünü gören diğer konuk sunucu Duygu Canbaş “Sümer iyi misin” diye seslendi. “İyiyim” diyerek, düştüğü yerden kalkan ünlü şarkıcı Ezgü ve Canbaş, sonrasında tabure kazasına birlikte güldü. Ezgü, daha sonra “Naklen yayınımız nasıl gitti? Çok komik, böyle bir kaza ilk defa oluyor. Harika. Çok güzeldi. Duygu bu da nazarlık olsun. Çok komik oldu. Unutulmaz bir an oldu” sözleriyle uzunca bir süre güldüler.

Kazasının Videosu İzlenme Rekoru Kırdı!

Sonrasında kazanın sebebini de anlatan ünlü sanatçı;  “Ben dışarıdan geldim, alelacele yayına katıldım. Taburenin üstüne oturdum. Sandalye, diye arkaya dayandım. Arka da boş çıktı. Çok güzel” dedi. Ünlü sanatçı Sümer Ezgü, canlı yayın esnasındaki talihsiz kaza anını sosyal medya hesaplarından da paylaşarak;  ‘Ve koronalı günlerin ilk canlı yayın kazası tarihe geçti’ kısa sürede binlerce kez izlenmesine sebep oldu.

İşte Sümer Ezgü’nün Canlı Yayındaki O Kazası;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler